Translate

woensdag 3 juli 2013

Een ode aan Jeffrey Campbell.

 Ook al gaat mijn blog eigenlijk meer over budgetfashion en ik vind het leuk om een mooie outfit voor zo goedkoop mogelijk te scoren, ik hóúd van Jeffrey Campbell. Om naar te kijken, want ik vind ze veel te duur. Jeffrey Campbell is apart, gebruikt véél studs, zwart en goud, riempjes, hakken. Laat ik nou net van die combinaties houden. Ik vind dat ze élke outfit heel leuk kunnen maken, hoe simpel hij ook is. Kijk maar eens naar deze prachtige JC's.

Translation: my blog is actually about budget and 'how to score a great look as cheap as possible', still I l-o-v-e Jeffrey Campbell. He uses studs, black and gold, belts, heels. Exactly everthing I love. 
This picture shows a JC boot makes every outfit look fabulous. I also made a collection of JC's I really love from solestruck. It indeed is a bit much for an impression of Jeffrey's style, but I just couldn't choose! What do you think of JC's? Do you own a pair?

Foto van http://lookbook.nu/missdanbee 
Als ik alleen al op solestruck kijk, kan ik er zoveel schoenen uithalen (die jullie zometeen állemaal zullen zien, haha). Als ik ooit multimiljonair word of een waardebon voor JC's krijg, ben ik echt het gelukkigste meisje op de wereld. Gelukkig zijn er heel veel mensen die mijn mening delen en mooie knock offs maken (zoals mijn Lita knock-offs van eBay) en dat scheelt dan weer heel veel tientjes.
Ik heb een aantal schoenen van Jeffrey Campbell bij elkaar gezet die ik gaaf vind. Het zijn er inderdaad erg veel om een indruk te krijgen van JC's stijl, maar ik kon gewoon niet kiezen!



Wat vind jij van JC's?
Heb je een eigen paar of vind jij het ook zo duur?

5 opmerkingen:

  1. Gave schoenen heb je aan :D
    Echt heel tof!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige clutch op die eerste foto! Voor de Jeffrey Campbell schoenen zou ik kiezen voor die van de lookbook outfit of het laatste gehakte paar in de collage; die zijn tof! :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb er geen, er zitten hele leuke ontwerpen tussen maar sommige vind ik toch net iets te "lomp" staan:P

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daar ben ik het wel mee eens! Ik vond eerst Lita's ook helemaal niks. Nu heb ik een knock-off paar, haha....

      Verwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!