Translate

dinsdag 16 juli 2013

De mooiste printshirts van de H&M.

Één van mijn favoriete winkels bij uitstek is de H&M. Waarom? Ze zijn (relatief) goedkoop, ze hebben erg en ze hebben gewoon leuke spulletjes! Het is inderdaad wel zo dat veel mensen in H&M kleding lopen, maar ik ben van mening dat je gewoon je eigen stijl aan kan houden. Ook een H&M kledingstuk kan uniek zijn, als jij het op jouw unieke manier combineert. Nog een reden waarom ik de H&M eigenlijk steeds leuker vind, is dat ze met steeds leukere shirtjes komen en zo ook met printshirtjes. De printshirtjes van de H&M vond ik vroeger altijd vrij simpel. Nu nog steeds wel, maar ik vind dat ze een stuk beter hun best doen om ook van deze shirtjes een feestje te maken.

Voordat ik een verzameling van mijn H&M favoriete printshirtjes laat zien, wil ik eventjes bijpraten.
De afgelopen twee dagen heb ik niet achter de computer gezeten! Daarom waren er geen posts van mij te vinden, maar ook geen reacties op andere posts. De reden? Zomervakantie! Ik had eigenlijk verwacht dat ik meer kon doen voor mijn blog nu ik vakantie heb, maar mijn schema is alleen maar drukker geworden. Heerlijk, daar niet van, maar af en toe zal mijn blog daar eventjes onder lijden. Donderdag was er in mijn stad een heel leuk feest (elke donderdag is die er!) en daar ben ik geweest tot in de vroege uurtjes. Vrijdag stond een gezellig klassenuitje op mij te wachten, zaterdag moest ik werken en 's avonds ging ik bij vrienden zitten. De hele zondag heb ik op het strand gespendeerd met mijn lieve vriendje en gisteren ging ik naar Amsterdam! De zomervakantie is nog maar net begonnen en I'm enjoying it already! Vanavond lekker barbecuen, wat een leven. Oke, with that being said is het tijd om over te gaan naar de printshirtjes!

Translation: H&M is one of my favorite shops in all times. They have really fabulous stuff, but they're cheap as well. A lot of people dress themselves in H&M clothing, but I think that if dress your own style, you don't look the same as everybody else. That's your decision to make. In my opinion, H&M clothing becomes better every season, which also means they have prettier printshirts every season. I used to think they had really simple tee's, which is still the case, but they trying harder to make something of it, I think.  What is your favorite tee?


Welke is jullie favoriete?

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke shirtjes! Die met 't katje is m'n grote favoriet :) En groot gelijk dat je niet achter de computer zit hoor.. vakantie is er om te genieten!

  xo Anouk
  www.keysofanouk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die shirts zijn inderdaad heel erg leuk :D De shirt met de kat
  vind ik het leukst! Echt stoer ;)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke inspiratie posts, ik ben echt jaloers op sommige kamers! Fijne zondag:)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!