Translate

dinsdag 9 juli 2013

OUTFIT - de tailleriem.

Vandaag staat in het teken van de tailleriem. Eerder vandaag heb ik een post gemaakt over tailleriemen, waarin ik een sneakpeek gaf van mijn nieuwe tailleriem. In deze post laat ik jullie zien hoe ik hem combineer!

De outfit is op zich vrij simpel. De enige gebruikte kleuren zijn zwart en goud, maar dat vind ik echt een gouden combinatie (ha-ha, flauw). Wanneer ik iets tegenkom in deze kleuren, trekt dat altijd even mijn aandacht. In veel van mijn outfits zitten deze twee kleuren verwerkt, maar vandaag is de eerste keer dat ik het jullie liet zien. Ik koos voor dit zomerjurkje van de Primark. Ik heb hem vorig jaar gekocht en hij is echt heerlijk luchtig en heeft de perfecte lengte. Hij doet me altijd een beetje denken aan de oude Romeinen. 

Daarom vind ik het juist heel grappig dat ik het heb gecombineerd met mijn gladiator sandaaltjes (ook weer van de Primark, how suprising).

De accesoires heb ik een beetje luchtig gehouden, want het gaat om de riem! Ik heb één big chunky armband om, maar niet heel chunky. Verder een subtiele ring én een ring die ik altijd om heb. Dan bedoel ik ook altijd: het namelijk de ring die ik samen met mijn vriendje heb. Omdat, na al dat zwart, toch een beetje in  de zomer te blijven, heb ik een bloem in mijn haar gedaan. Niet dat deze erg kleurrijk is, maar het gaat om het idee!

Translation: today is the day of the waist belt. At least on my blog. Earlier today I've posted a post about this fashionitem, full of inspiration and a sneakpeek on my new waist belt. In this post I'm showing you how I combine it. I chose for a rather simple outfit, with only black and gold. I don't know, I just love that combination. I also chose a few accesoires, but not too much. A subtle ring and a chunky bracelet, but not too chunky. This dress reminds me of the Ancient Romans, which makes it even more fun to combine this dress with gladiator sandals. What do you think of waist belts? Do you like this outfit?

Dress: Primark
Waist belt: Primark
Shoes: Primark
Bracelet: gifted
Ring: eBay
Flower in hair: Henk (Henk ten Hoor)

Wat vind jij van de tailleriem én deze outfit?
Ben je al een beetje overtuigd?

3 opmerkingen:

 1. Simpel, maar heeel leuke outfit!
  Alles past zo mooi samen (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw heel leuk outfitje! Hele mooie stijl heb je, ik ben je gaan volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!