Translate

woensdag 17 juli 2013

Tips voor de nieuwe lovebirds.

To translate this article: hit the translate/ 'selecteer een taal' button left on top.

Eigenlijk was dit een goed artikel geweest voor in de lente! Het valt me dan altijd heel erg op hoeveel nieuwe stelletjes zich vormen. Om voor altijd bij elkaar te blijven of om na de zomervakantie weer uit elkaar te gaan: het zijn er in elk geval veel. Maar omdat het idee voor dit artikel pas vandaag in mij opkwam, doe ik hem gewoon vandaag! Het is nog steeds (of beter gezegd: het is nu...) lekker weer en daar wordt iedereen gewoon zoveel vrolijker van. Resultaat: meer stelletjes en love is in the air. Maar wat moet je gaan doen met een nieuwe lover? Soms ken je hem of haar al heel goed, maar in veel gevallen van de lentekriebels nog niet. Ik weet nog hoe ik gefrustreerd googelde toen ik net wat met mijn vriend kreeg (dit was niet in de lente, maar oke!) omdat ik per sé met iets leuks aan wilde komen. Hierom een paar zomerse tips.

1. Wat zijn jullie raakvlakken?

Kijk wat jullie allebei heel leuk vinden om te doen! Dit is direct handig om te kijken welke raakvlakken jullie eigenlijk hebben. Vinden jullie beide skeeleren leuk? Ga skeeleren! Houden jullie van gamen? Ga gezellig samen gamen! Zijn jullie meer van de creatieve bezigheden? Ga dat dan doen!

2. Kies een algemene activiteit uit.
Tip 1 is soms heel erg lastig, omdat je daar niet altijd direct achterkomt. In dat geval kun je dan ook eerst voor wat leuke algemene activiteiten kiezen. Misschien kom je dan ook wel op leuke nieuwe ideetjes die wél passen bij tip 1. Ga bijvoorbeeld samen naar de bioscoop (of kijk thuis een filmpje), maak een boswandeling of ga op een terrasje zitten.

3. Introduceer jouw hobby. 
Zo leert hij/zij je weer wat beter kennen en je hebt een gezellige middag!

4. Organiseer een (romantisch) dagje uit.
Nee, dit hoeft niet veel geld te kosten. Sterker nog, dit kan gratis. Treed dit een beetje creatief en open minded tegemoet, dan kom je met de leukste ideeën! Je kan bijvoorbeeld eerst een rondje gaan fietsen, daarna stop je om te gaan picknicken waar jullie gezellig op een bankje gaan zonnen en van elkaar gaan genieten. Gegarandeerd een gezellige middag, júíst als de relatie pril is. Doe je liever wat anders? Ga dan gezellig samen naar een grote stad, zoals Amsterdam. Ga een dagje samen shoppen (jongens moeten ook kleren hebben!), maar onthoud dan dat je daar niet bent voor de kleren. Zorg er dan dus wel voor dat hij niet tijden op je moet wachten, omdat jij niet kan beslissen welk shirtje je het leukste vindt.
Amsterdam is er niet alleen om te shoppen (ja, dat is moeilijk te geloven), maar je kan ook gezellig naar Madame Tussauds gaan, bijvoorbeeld! Op google zijn erg veel leuke uitjes te vinden omtrent verschillende steden die jou op leuke ideeën kan brengen.


5. Gewone bordspelletjes.
Raar maar waar, dit is altijd heel gezellig. Tenzij jullie allebei heel slecht tegen het verlies kunnen, dan lijkt me dit niet verstandig. Bordspelletjes zijn altijd heel gezellig om te doen en iedereen heeft ze eigenlijk wel in huis. Je kan een bordspelletje ook meenemen naar het park en je bent zo een middagje zoet.


4 opmerkingen:

 1. Haha, echt super leuk artikel!
  Dit moet ik volgen

  XOXO

  www.fashionalertt.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk berichtje. :) Sommige dingen zijn ook leuk om weer eens te doen met mijn vriend hoewel we niet meer beginnende lovebirds zijn. x

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!