Translate

woensdag 3 juli 2013

Get into the groove - de disco pants.

Nu jullie waarschijnlijk allemaal 'into the groove' van Madonna in je hoofd hebben, is het tijd om down to business te gaan. Een fashionitem wat er al tijden is, vind ik sinds kort he-le-maal geweldig: de disco pants!
Het kleed je af én het laat je vormen uit komen. Je kan het óveral mee combineren en het is wat anders dan anders.Wat wil je nog meer? Ik ben van plan om binnenkort één aan te schaffen, ik zit alleen beetje te dubben over de maat. Voor alle mensen die nu denken 'huh? een discopants?' of 'huh, goed te combineren?' of het gewoon leuk vinden om te zien, heb ik een paar inspiratievolle plaatjes opgezocht.

Translation: a fashionitem I've been loving lately is the disco pants. Het makes you slim but also shows your curves off at the same time! It's so easy to combine too. I'm planning to buy one, I'm only not sure about the size yet. For everbody who thinks 'whut?! A disco pants?' or 'whut, good to combine?' or for the people who just like it, I've looked up some nice inspiration on how to wear a disco pants. Het fijne aan een disco pants is dat je hem als legging kan dragen, maar ook als broek. Ik ben namelijk niet zo'n fan van de legging-als-broek-trend, maar een disco pants heeft gewoon een gulp en knoop. Ook denk ik dat je hem in elk seizoen wel kan dragen - ook al kan hij in Nederland misschien een beetje koud zijn in de winter - en hij maakt een simpele outfit gewoon leuk.

Wat vinden jullie van een disco pants? 
Ben je al enthousiast geworden? Of is dit een no-go voor jou?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het echt heeeel leuk! Het geeft je look net een andere soort uitstraling

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem heel gaaf, maar je moet wel het figuur ervoor hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!