Translate

Over mij

Hallo!
Ik ben Ginny, een 21jarige blogger met veel liefde voor kleding, schoenen en lifestyletips.
Begin 2012 ben ik begonnen met een blog. Ik vond het heel spannend om hieraan te beginnen, maar toch heb ik de stap gezet. 2012, een nieuw jaar met nieuwe kansen. Dus waarom niet? Mijn blog heeft meerdere namen gehad onderhand en per 1 november 2013 heb ik een .nl domein: Styles by Ginny.
Styles, want dat is een breed begrip. Lifestyle en kledingstijl, dat is waar ik het meest over schrijf. Een persoonlijk blog over mijn stijl. Al vanaf mijn kindertijd vind ik het leuk om te schrijven en sinds een paar jaar ben ik mijn eigen kledingstijl erg aan het ontwikkelen: waarom dit niet combineren?
Styles by Ginny is niet het enige wat per 1 november is ontstaan! Sinds 1 november maak ik ook filmpjes welke ik op YouTube zet. Dit heb ik wel eens eerder gedaan, maar per 1 november ben ik dit gaan doen met regelmaat. Heel toepasselijk heet dit account ook StylesbyGinny!

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met YouTubefilmpjes kijken, bloggen en blogs bekijken. Ook winkel ik heel graag en dit doe ik ook best veel, als ik eerlijk moet zijn. Met vriendinnen of mijn vriendje, ik vind het allemaal even gezellig. Mijn favoriete shopstad is toch wel Amsterdam en ook al is dat zo'n 2 uur reizen voor mij: ik ben er best wel vaak te vinden.

School
Op dit moment ben ik een vierdejaars Toegepaste Psychologie student aan Saxion.
Momenteel ben ik aan het afstuderen, ik heb de stromingen neuropsychologie en klinische psychologie gedaan.
Voordat ik op het hbo terecht kwam, heb ik havo gedaan. Dit is mij goed afgegaan, gelukkig, en dit zijn over het algemeen leuke jaren geweest.
Als ik klaar ben met mijn studie, hoop ik een leuke baan te kunnen vinden, waarnaast plaats is voor mijn blog en het volgen van een master. Ik weet nog niet waarin ik verder ga studeren, misschien wel als psycholoog, maar misschien ga ik ook wel een hele andere richting in. We zullen zien wat het leven gaat brengen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!