Translate

Over mijn blog & contact

Al bijna twee jaar oud is mijn blog. Hij heeft meerdere namen gekend en sinds 1 november 2013, heeft mijn blog een nieuwe naam waarmee een heel nieuw blog is geboren: Styles by Ginny!
Mijn oude posts, oude reacties en oude volgers zijn er natuurlijk nog wel (gelukkig!) maar ik heb het allemaal een beetje anders aangepakt. Ik wil over andere onderwerpen schrijven, wat persoonlijker, en ik schrijf met meer regelmaat. Elke maandag, woensdag en vrijdag komt er een post online. Drie keer per week dus. Op zich is dit niet heel vaak, maar mijn blog blijft een leuke hobby. Het moet naast mijn school en sociale leven passen en ik denk dat drie posts per week daarom een heel mooi begin is!

Waar schrijf ik allemaal over? Mijn interesses. Fashion, interieur, lifestyle. Eigenlijk zijn dat de drie woorden waar ik zo'n beetje al mijn posts wel onder kan schalen.
Fashion is voor mij al een hele tijd een grote hobby en daar wilde ik meer mee doen. Een blog over mijn grote hobby is daarom de uitkomst! Daarbij vind ik het gewoon heel erg leuk om te schrijven, al van kinds af aan. Twee vliegen in één klap, zou ik zeggen!

Wil je mij een keer wat vragen? Heb je een opmerking of iets anders wat je even wil bespreken? Aarzel niet! Ik vind het leuk om mail te krijgen. Je kan mij bereiken op het mailadres stylesbyginny@live.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!