Translate

vrijdag 1 november 2013

StylesbyGinny.nl, het is een feit!

To translate this article, hit the 'translate' / 'selecteer een taal' button left on top.

Jaaa mensen, het is zover! Vanaf vandaag gaat mijn oude blog, bekend als  'routetoparis' verder onder de naam StylesbyGinny.nl. Een eigen domein, hoe gaaf is dat!
Een nieuwe naam betekent natuurlijk ook een nieuwe lay-out. Al is deze niet echt veranderd. Ik heb nog steeds mijn zelfde veertje met vogeltjes, alleen bij een andere naam. Ik heb de kleur van de letters aangepast op mijn blog, andere lettertypen uitgeprobeerd en mijn bovenste pagina's aangepast. Er staat nu dus iets nieuws in 'over mij' en 'over mijn blog & contact'. Er gaat de komende tijd waarschijnlijk nog wel wat veranderen aan mijn lay-out, om wat te experimenteren totdat ik het echt leuk genoeg vind. Wat vinden jullie van de lay-out tot nu toe?

De oude vs. de nieuwe lay-out!


Ik heb mijn domein gekocht bij het bedrijf exonet. Dat is een hostingbedrijf waarbij je onder andere domeinen kunt kopen als deze. Ik heb gekozen voor een doorverwijsdomein op hun aanraden.
Hierbij houd ik (gelukkig!) al mijn volgers, posts en reacties. Mijn naam wordt gewoon veranderd naar een .nl domein, waar het uiteindelijk allemaal om draait!

Het was eigenlijk mijn bedoeling om, ter ere van de eerste dag van mijn nieuwe domein, ook direct mijn eerste filmpje te uploaden en op mijn blog te zetten. Een Primark shoplog, dus dat zou wel heel erg leuk zijn geweest. Ik heb mijn filmpje vandaag op YouTube gezet, alleen heb ik niet nagedacht over het verwerkingstermijn, wat soms wel een dag kan duren. Heel erg zonde natuurlijk, want anders had ik hem donderdagavond wel geĆ¼pload! Ik heb van alles geprobeerd (wat al die posts met rare codes erin verklaart, voor het geval je dat hebt gezien), maar ik denk dat we toch echt even moeten wachten.
Ook al post ik normaal alleen op maandag, woensdag en vrijdag volgens mijn nieuwe blogroutine, ik upload mijn filmpje gewoon morgen op mijn blog! Ik vind het veel te leuk om aan jullie te laten zien en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden om te kijken. Ik ben van plan om elke twee weken een fashiongerelateerd filmpje te uploaden! Dus bijvoorbeeld een lookbook of een how I style video. Ik heb er helemaal zin in om nu een beetje 'voor het eggie' te beginnen, ik hoop dat jullie ook benieuwd zijn!

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk, gefeliciteerd! Mooie motivatie om te blijven bloggen :) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! en gefeliciteerd met je eigen domein. Ik moet het ook nog steeds doen, maar ben te lui om uit te zoeken hoe het allemaal moet haha.

  Ik heb een leuke giveaway met de webshop SIBIN. Zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love 'style by ginny' better... more personal :)
  http://sepatuholig.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd, vind de lay-out prachtig, simpel maar toch speciaal

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!