Translate

zondag 24 november 2013

NEW IN - Army jacket

Hee mensen!
Voor mijn verjaardag heb ik van mijn vriendje een heel mooi jasje gekregen, namelijk een legerprintjasje.
Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi legerprint jasje, maar elke keer kon ik er geen vinden die ik mooi genoeg vind (ja, de print moet voor mij perfect zijn). Mijn vriendje gaf me toen op mijn verjaardag dit jasje: perfecte print, perfecte vorm (lang leve bikerjasjes!) en prachtige kleuren voor in de winter én lente.
Ik was dus helemaal in mijn nopjes. Mijn vriend had hem de eerste keer in een maat m besteld, wat normaal mijn maat van jasjes is. Deze was alleen te klein; om de romp niet, maar bij mijn armen waren ze véél te kort. Dus we hebben een maatje groter besteld. Nu is hij wel een beetje groot om mijn romp, maar mijn armen worden in elk geval niet afgekneld en het lijkt nu geen jasje met driekwart mouwen meer.

Translation: hey guys! My boyfriend gave me this cute jacket for my birthday! I was searching for one like this for ages and my boyfriend gave me the perfect one. Nice print (I'm a little picky when it comes to prints) and a nice style. I really love bikerjackets. It is actually quit big for me, but that is because one size down was wayyyy too short on the sleeves. This one is a little big around my waist, but that is okay. I will be making some outfitposts with this jacket! What do you think of it?


Wat vinden jullie ervan? Pretty, ain't he? Er zal heel snel een outfitfoto mee volgen, die heb ik namelijk al in mijn hoofd. Die is dan inclusief mijn nieuwe high waisted broek, jullie zullen het wel zien!
Verder is dit inderdaad een post op zondag... Ik merkte dat ik door mijn schema veel minder plezier had in het bloggen, omdat ik dan weer helemaal moest wachten tot ik iets kon publiceren. Dat resulteerde dan weer vaak in helemaal niet publiceren van wat ik wil publiceren en daardoor is de kwaliteit gewoon achteruit gegaan. Ik merk dat ik soms zulke periodes heb, dus laten we nu weer up hill gaan!
Ik ga vanaf nu dus weer bloggen als ik er zin in heb. Misschien niet helemaal 'professioneel', maar gelukkig is het mijn blog en hoef ik niet professioneel te doen. Scheelt dat even.
Wat vinden jullie van mijn nieuwe jasje?
Willen jullie er een outfitfoto mee zien? 

4 opmerkingen:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!