Translate

maandag 25 november 2013

VIDEO | Jeffrey Campbell Roscoe Cut Out boots!

Heee mensen!
Twee dagen geleden heb ik toch mijn kleine baby's opgehaald! Jeffrey Campbell Roscoes, zoals jullie waarschijnlijk wel van de titel hadden begrepen! Vrijdag vroeg ik jullie wat jullie zouden doen als jullie 77 euro douanekosten moesten betalen over de 190 euro heen en eigenlijk zeiden jullie 'niet doen'. Jullie en mijn vrienden en mijn moeder zeiden dat ik het niet moest doen, om die reden. Ikzelf was eigenlijk heel teleurgesteld en mijn vriendje zag hoe blij ik werd van die schoenen, dus die raadde aan om het wel te doen. Hij ging, bij wijze van een verjaardagscadeautje, de kosten betalen. Dat was al afgesproken, maar 77 euro was wel heel veel. Hij heeft uiteindelijk 50 euro neergelegd en ik 27 euro en hier zijn ze dan, finally!

Ik ben zo zo zo blij dat ze passen en ik vind ze echt geweldig. Ik had wel wat research gedaan naar hoe deze schoen valt, zoveel geld geef je natuurlijk niet zomaar uit. Ze passen perfect en ze zijn echt helemaal mijn stijl. Ik heb al veel outfits in mijn hoofd waar ze echt geweldig bij vind staan en jullie gaan ze nog wel veel vaker zien én ik denk dat ik nu stiekem een beetje Jeffrey Campbell verslaafd word... Ik heb zoveel gave schoenen gezien die ik helemaal geweldig vind en als je het eenmaal hebt gedaan...... Dus ik bereid me voor op het ergste. Ik mag nu alleen van mezelf nog maar 1 paar winterschoenen kopen en die heb ik al op het oog en al besteld. 22 hele eurootjes en ik heb nieuwe winterschoenen. Dat zal dan ook mijn laatste aankoop van het jaar zijn voor mezelf, want ik mag tot februari niks meer kopen (hoor ik daar een uitdaging?!). Eigenlijk vind ik dat niet zo vervelend, ik heb de laatste tijd al zoveel gekocht. Maar goed, om bij de roscoes te blijven, hier een paar fotootjes om naar te kwijlen.

Translation: yesssssssssssss here are my new loves of my life (if we're not counting my boyfriend in)! The Jeffrey Campbell Roscoe Cut Out boots! I did buy them! I had to pay a lot of custom fees (77 euros!), so I doubted if I had to take them of sent them back. I just couldn't resist them and I picked them up. They are the most expensive buy I ever did in my whole life, but so worth it. They fit perfectly. I made an unboxing video of these in English (my best English, please don't judge me haha). The link is http://www.youtube.com/watch?v=MYS2dLc-Nig. Sorry, I still don't understand why my youtube and blogger aren't together. Google+ says the do... I made an unboxing before these, but I wasn't happy with it, so that's why this isn't a real unboxing, but more a 'hey here are my shoes' video. I hope you enjoy!

Natuurlijk heb ik hier ook een shoe unboxing video van gemaakt! De eerste keer dat ik het filmde, pakte ik het echt 'uit'. Dit filmpje vond ik alleen helemaal niet goed gelukt, dus ik heb het even over gedaan. Niet echt een unboxing dus... maar misschien toch handig als jij ze ook wil! Met mijn beste Engels heb ik dit filmpje gemaakt, dus lach me alstjeblieft niet uit, haha! Over 2 tot 3 maanden komt er nog een review online over wat ik ervan vind. De ritsen zouden volgens sommigen bijvoorbeeld naar beneden glijden, dus over al dat soort dingen ga ik dan uitwijden. Stay tuned als je dat wil weten! De link naar mijn filmpje........


***Ik snap nog steeds niet hoe het kan dat mijn filmpjes niet gelinkt zijn aan m'n blogger... dus ik zet er even een link in! Alle hulp is van harte welkom!***
Wat vinden jullie van mijn schatjes?

3 opmerkingen:

  1. I love this boots! Love it <3
    http://annluckindarkdays.blogspot.pt/
    Giveaway on the blog* 4 winners 4 gifts!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwie, ik vind ze heel tof :) Wat een lief vriendje heb je zeg! xo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!