Translate

woensdag 6 november 2013

Jeffrey Campbell wishlist

Gisteren heb ik mijn nieuwe schoenenliefdes besteld: de Jeffrey Campbell Roscoe Cutout boots.
Jongens, echt, ik ben zo verliefd. Ik heb al helemaal bedacht wat ik er allemaal mee aan ga doen en hoe ik dit op mijn blog ga zetten, zo leuk. Al een tijdje vind ik Jeffrey Campbell schoenen al helemaal geweldig en nu eindelijk de knoop is doorgehakt om een paar te bestellen, maar dat maakt ook wegen schoon om een ander paar te bestellen. Over een tijdje, want laten we het nu niet overdrijven. Het geld groeit niet aan de boom en al zeker niet op mijn rug.

De roscoes worden mijn eerste paar Jeffrey Campbells! Ik heb ze besteld van nastygal en mijn vriendje gaat de douanekosten betalen (lucky me!), als gedeelte van mijn verjaardagscadeautje. Dat scheelt me zoveel, want die schoenen op zich waren al 190 euro. Absoluut mijn duurste aankoop ooit, maar dan is het ook wel meteen een aankoop welke lang mee zal gaan (hoop ik).


Nog een tip voor alle mensen die hier ook zó verliefd op zijn, maar er echt geen 190 euro voor over hebben: River Island heeft een paar wat er best wel op lijkt voor een tikkeltje minder geld.
Ondertussen heb ik mijn ogen al over héél véél Jeffrey Campbells laten glijden en ik ben tot de conclusie gekomen dat er nog een paar paar zijn welke ik echt geweldig vind. Het enige eiereten is voor mij nog de hoogte van de hak: met deze schoenen aan, ben ik direct 1,85 meter. Wat vinden jullie daarvan? Het maakt mij best wel onzeker, maar aan de andere kant ben ik zo verliefd op de schoenen. Een strijd in mijzelf die ik waarschijnlijk nog wel even blijf voeren. Maar goed, ik weet niet of jullie daar wel helemaal geïnteresseerd in zijn. Mijn andere schoenencrush is de Jeffrey Campbell Lita taupe suede. Ik vind de kleur heel mooi en de schoen is een tikje chic, ook al is hij eigenlijk zo over de top door de vorm. Wat vinden jullie?

En waar zouden we zijn zonder de  classic Jeffrey lita's? De zwarte versie lijkt me net de perfecte edge voor je outfit. Ik heb zwarte laarsjes in overvloed, maar deze maken elke saaie outfit leuk. Juist door de aparte vorm. Ik denk dat dit het paar is die de meeste mensen ook hebben en daarom staat deze ook als tweede op mijn verlanglijstje: de taupe kleur vind ik net wat mooier dan de zwarte en er zijn al zoveel zwarte lita's in het straatbeeld. Niet in het oosten, waar ik woon, maar over het algemeen wel. In mijn leven heb ik welgeteld één persoon op lita's gezien. Eigenlijk zonde en zo raar als je kijkt naar hoeveel mensen deze schoenen eigenlijk geweldig vinden en hoe vaak deze schoenen overal zijn uitverkocht... En dan nog een upgrade, of downgrade, het is maar net hoe je het ziet, van de lita: de dina. Ik vind doorzichtige hakken absoluut supergaaf. Dan met een zwarte broek en zwart shirtje erbij, lijkt het net alsof je zweeft. Ze lijken mij minder lekker lopen dan de lita's, maar mensen op internet vertellen juist het tegenovergestelde. Ze lijken mij een echte statement shoe, nog meer dan de lita's. Van deze drie vind ik de taupe versie het leukste, maar deze verdienen een welverdiende tweede plaats.

Deze beauties blijven denk ik bij dromen, die zijn me misschien toch net wat over de top, maar oh my ze lijken me zo tof staan.

En dan last, but not least: de JC spiked lita's. Zo - awesome. Eigenlijk is zijn het gewoon de zwarte lita's met een leuk detail. Nouja, detail... Ze lijken me zo tof staan onder een zwarte broek en een niet zo drukke outfit. Zilveren accesoires erbij en you're good to go!

Als ik ooit over mijn lengteprobleem heen kom, wat overigens best wel meevalt, word ik vast een doorgewinterde lita verzamelaar. We zullen zien wat de tijd gaat brengen!

Translation:
yesterday I ordered my very first pair of Jeffrey Campbells! I chose the roscoe cut out boots and I really love them. I had a hard time to choose if I like the roscoes or the coltranes better, but I decided that the roscoes are more Ginny. But now I finally did it, I purchased my very first JC's, I'm afraid I'll be buying some more JC's. I have to decide wether I find myself way too long or that I can live with it, but otherwise I'm afraid that my next purchase will be the JC lita's! I like the taupe suede versions the best, but the black version are the most practical. So I'm not sure yet, but I still have time enough. And my other shoecrush is the dina. The one with the seethrough heel. It looks like you're floating, so amazing. But I think that I will always only dream from these shoes, because these are a little over the top. What do you think from my purchase? And which shoecrush do you like the best? 


Wat vinden jullie van mijn kleine wishcollectie?
En wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoop?

1 opmerking:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!