Translate

vrijdag 4 oktober 2013

De perfecte winterschoenen.

Voor een perfecte winteroutfit heb je perfecte winterschoenen nodig. 3 Paar in mijn geval, want ik kan natuurlijk niet kiezen! Één probleem: misschien moet ik wel kiezen. Ze zijn alle drie erg prijzig, maar ik ben bijna jarig! Misschien vraag ik wel een paar voor mijn verjaardag, dat zou natuurlijk de ideale uitkomst zijn.
Vandaag wilde ik jullie mijn kleine schoenenwishlist laten zien en jullie komen er vanzelf achter of ze ook in mijn kast komen te staan!

Sacha, 119,95 euro

Deze bad asses zijn een upgrade van de biker boots van vorig jaar. Ik vind ze zo geweldig doordat de 'ringeltjes' nu goud zijn. Zwart en goud is gewoon een goede combinatie en inmiddels heb ik al heel wat schoenen verzameld met de combinatie zwart-goud.

Asos, 65 euro

Deze toch een tikkeltje saaie laarsjes staan ook zeker op mijn wishlist. Ik denk dat een all black schoen in je kast toch echt wel van belang is, terwijl ik die alleen maar met een hak heb. Deze zijn zo geweldig omdat ze net een beetje hoger zijn dan de reguliere chelsea boots, wat mij dan weer aanspreekt. Ze zijn ook van echt leer, dus lekker warm in de winter!

Sacha, 99,95

De cut out boots! Jaaaa. Geweldig vind ik ze. Nodig heb ik ze niet, maar ik ben er zo verliefd op. Bij broeken, jurkjes, alles. Het model is gewoon heel mooi en deze hebben ook weer dat gouden detail. 
Ik denk dat deze geweldig staan bij praktisch alles. Daarbij heb ik ook gelezen dat ze helemaal niet koud zijn, dus misschien zijn het zelfs wel late herfst/begin winter schoenen. 

Hebben jullie de perfecte winterschoen al uitgezocht?

10 opmerkingen:

  1. De eerste vind ik niet zo mooi, maar de tweede en derde daarentegen wel heel erg!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik ben ook fan! :)
    De laatste heb ik. Ik volg je nu via bloglovin.

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabulousstylews

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw ik ben echt fan van zulke schoenen! X anne

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind ze alledrie enorm gaaf :). Ik heb zwarte laarsjes met gouden gespen van H&M die ik binnen een paar dagen krijg :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze alledrie heel erg leuk!! Denk alleen dat de eerste misschien het handigste/warmste zullen zijn :) Ik heb zelf dr martens <3
    Liefs, Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die eerste vind ik wel stoer :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke schoenen! Die van asos zou ik wel willen :)

    xx Mounia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, ik ben verliefd op de biker boots! Ze zijn echt heel tof :) xo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!