Translate

maandag 28 oktober 2013

How I style ..... Jeffrey Campbell Coltrane Oil Slick shoes.

Mijn recente liefde (naast mijn 3/4 andere schoenenliefdes van het moment) zijn de Jeffrey Campbell Coltrane Oil Slick schoenen. Oh - my - God. Op de hak na, vind ik ze perfect. Aangezien ik bij zoveel schoenen imperfecties vind, kan ik daar wel doorheen kijken (ik zou zelf schoenenontwerper moeten worden). Die kleur, dat olie achtige, helemaal mijn ding. 175 euro, minder mijn ding. Toch overweeg ik het serieus. Ik wacht nog een paar maandjes en hoop (fingers crossed!) dat ze dan niet uitverkocht zijn. Als ik dan nog zo verliefd ben, dan zijn ze mijn kerstcadeautje aan mezelf. De echte kerstgedachte. Folkster.com heeft ze en ik wil ze. Mensen die willen doneren: ga je gang, het is voor een goed doel. Ik zal goed op ze passen.

Dé klassieke manier om mezelf te overtuigen van het feit dat ik ze toch - echt - nodig heb, is het maken van dit soort posts. En die over en over en over bekijken. Wat gaan we vandaag doen? Leuke plaatjes samenstellen over hoe ik de schoenen zou combineren. Daar zijn vast, ondanks de onhandigheid van het cut out gedeelte en het aparte van de kleur, heel veel manieren voor te vinden.
Even ter illustratie, over deze schoenen hebben we het:
Zoals ik al zei: imperfecte hak, perfecte schoen. En 175 euro. Maar voor een paar échte Jeffrey's valt dat best wel mee, toch?


Trui: H&M | Broek: Topshop Joni Jeans | Gilet: Forever 21
Broek, blouse en hoed: H&M

Broek: Topshop Joni Jeans | Jasje: Forever 21 | Shirt: H&M

Broek: New Look | Hoed: H&M | Shirt: Boohoo

Broek en trui: H&M

Broek, shirtje en jasje: H&M
Broek: Topshop Joni Jeans | Jasje: H&M | Shirt: DIY idee

Wat vinden jullie? 
Zijn het schoenen voor mij? 

3 opmerkingen:

 1. Nee, nee, nee, ik blijf ze lelijk vinden. Maar vind je wel lief :) Misschien moet ik ze eerst aan je voeten zien en gecombineerd natuurlijk met kleding! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heeee naoooo
   Haha jaaa ik ben al aan het twijfelen omdat ik de kleur nu heel leuk vind, maar misschien over een jaar niet meer... ik denk dat het de roscoes worden.

   Verwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!