Translate

donderdag 3 oktober 2013

NEW IN - BLOND Amsterdam.

Impulsieve en onverwachte aankopen, ik ben er goed in. Dit was er ook zo één. Ik kocht een cadeautje voor een vriendin op bol.com en er stond bij dat ik nog 7,50 moest spenderen om geen verzendkosten te betalen. Ik ben dan echt zo'n miep die gaat kijken of er iets leuks te vinden is. Precies wat bol.com wil, maar goed. Dat doen ze dan goed! Ik stuitte op de BLOND collectie en dat is natuurlijk helemaal geweldig. Ik heb ooit in een lang vergeten verleden in de derde klas van de havo een BLOND agenda gehad. Oh én ik heb een tissuedoos. Die moest - zou - wil ik hebben voor 1 euro, hij staat nu stof te vangen. Hij staat wel in zicht hoor! Ik gebruik hem alleen niet voor zijn doel.
Ik heb alle 34 pagina's doorgekeken en ik stuitte op dit mooie suikerpotje. Niet dat ik een suikerpotje nodig heb, want het duurt nog tenminste 1,5 jaar voordat ik uit huis ga. Niet dat ik überhaupt nog plaats heb voor  het suikerpotje bij mijn 'ik ga uit huis en neem mee' collectie onder mijn bed, maar wat geeft het. Hij is leuk en hij is van BLOND. Dus technisch gezien had ik geen keus.
**Het is trouwens 1 suikerpotje, maar er staan 2 printjes op. Aan beide kanten 1. Die van de bijtjes is mijn absolute favoriet en dat was trouwens ook de enige die te zien was op de site. 

Translation: I recently bought this sugarcan, more as an accident. I really like the design. This is by the way one can, I know it looks like two because of my pictures, but it is one. On both sides there is a print. I always liked BLOND Amsterdam and when I saw this, I really wanted it. A bloody expensive sugarcan (9 euros), but nothing to much if you see the quality and the look. You'll have it for the rest of your live, which is something worth to me. 


Leuk he?! Hij kostte wel vrij veel voor een suikerpotje: 9 euro! Jup, maar dan heb je wel iets leuks. Mijn moeder zei:''Oh, ja maar dat gaat een leven lang mee!'' Als we ons dat allemaal maar voorhouden, dan is er niks ergs aan. Het enige wat ik jammer vind is dat de bovenkant van de deksel goudkleurig is. Dat had van mij gewoon geel mogen zijn. Verder is hij perfect!

Nu heb ik natuurlijk de vibe te pakken en heb ik al even besloten dat ik nog de gebaksbordjes van BLOND wil en tenminste 2 grote mokken. Gewoon voor de gezellige snuggie avonden met een vriendin op de bank of de koffie met je moeder. 7 euro per gebaksbordje, maar ik heb nog 1,5 jaar om ze te verzamelen! Moet goedkomen, dacht ik zo. Past perfect bij mijn gebaksvorkjes die ik van een vriendin heb gekregen, met leuke kleine taartjes erop. Knock off BLOND van de Xenos, geloof ik, maar oh zo leuk.Wat vind jij van BLOND?
Zou je het zelf kopen?

4 opmerkingen:

 1. Cute! Ik word altijd zo vrolijk van Blond Amsterdam! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blond is super leuk! Bedankt voor het volgen :)

  Ik organiseer samen met CoolCat een leuke giveaway! Je kan namelijk 2x2 VIP kaarten winnen voor Release the Beast party. Het lijkt mij leuk als je meedoet :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind het een heel leuk merk, maar dat past allemaal niet meer in m'n keukenkastjes :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die vind ik super lief! De bordjes kende ik nog niet, leuk. Een vriendin van mij is helemaal Blond-gek en heft alles ook zo mooi uitgestald in de kast. Inmiddels spaart mijn zusje ook wat dingen bij elkaar. Ik ben vooral fan van de mokken; die zijn zo lekker groot :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!