Translate

vrijdag 11 oktober 2013

Ik introduceer..... lovelywholesale.com

Het is net zoiets als martofchina. Een website die velen onderhand wel kennen van Jiami , een jonge maar heel gewaardeerde blogger. Niet heel lang geleden, ik zou zeggen twee weken terug, zat ik op mijn gemak naar een schoenenstash filmpje te kijken. Dit meisje had in één woord awesome schoenen aan, een paar van www.lovelywholesale.com. Ik als echte shop-a-holic laat dat natuurlijk niet voorbij gaan en ik heb even een kijken genomen op de site. Persoonlijk zou ik het omschrijven als een site die heel veel overeenkomt met martofchina (zoals alle Chinese kledingsites eigenlijk wel?), maar toch een tikje meer trendy is.
Ik kan hier persoonlijk meer vinden wat me aanspreekt. Vandaag wilde ik jullie even een sneakpeek geven in hun schoenencollectie, waar ik gedeeltelijk volledig verliefd op ben. Ben jij een Jeffrey Campbell fan? Daar moet je dan zeker zijn!
Het fijne is dat de hakhoogte en de plateauhoogte overal bij wordt gezet. Of dit ook echt in deze verhouding is, kun je natuurlijk niet zeggen voordat je het hebt. Toch lijkt het ook goed overeen te komen met de foto's.
De prijzen zijn niet hoog, al komen er natuurlijk wel verzendkosten bij kijken. Hiervoor geldt ook: hoe zwaarder het pakketje, hoe meer verzendkosten.
Ik zou zeggen: zeker het kijken waard!

**Tip: houd rekening met invoerrechten wanneer je bestelt vanuit China of andere landen buiten Europa. Wanneer je boven de 22 euro komt excl. verzendkosten, is het mogelijk dat jouw pakket er wordt uitgepakt door de douane om invoerrechten te betalen. Dit kan soms hoog oplopen. 

Volgens de site zijn dit de perfecte JC Lita maten!Mijn persoonlijke favorieten zijn 3, 4 en de fake Lita's (welke toch wel heel echt lijken!)


Wat vind jij?
Is de site het proberen waard?

3 opmerkingen:

 1. Erg leuke webshop! Idd vaak balen van die invoerrechten :(

  Liefs,
  Jamie
  PS: Vergeet niet om mee te doen aan onze giveaway

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel leuke schoenen zien is echt niet goed voor m'n portemonnee.. Ik ben verliefd op de laarsjes met studs op de achterkant! Alleen een beetje balen van de invoerrechten.. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2 en 3 zijn echt heel leuk! Ik durf alleen niet zo goed op zulke sites dingen te kopen.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!