Translate

woensdag 16 oktober 2013

Pinterest als inspiratie voor je outfits.

Sinds kort doe ik ook aan pinterest. In de eerste instantie niet voor outfits, maar voor de intratuin winactie waar in bloggersland al menigmaal over werd verteld.
Ik vind de intratuin een hele leuke winkel waar je heel veel inspiratie voor je huis uit kan halen. Helaas vind ik de intratuin (vaak) ook nogal duur. Een beetje jammer dus, maar de intratuin geeft je 10 items van je pinbord als je wint. Daar zegt niemand die de intratuin ook maar een beetje leuk vindt 'nee' tegen natuurlijk en sindsdien ben ik een trouwe pinterester (dat was overigens vorige week).

Maar goed, daar gaat deze post niet over. Ik kwam erachter dat er heel veel onderwerpen zijn te vinden op pinterest, waaronder natuurlijk ook fashion. Dit valt onder de categorie 'damesmode', maar je kan ook gewoon zoektermen intypen, aangezien de plaatjes met #hashtags werken (net zoals bij tumblr, voor de mensen onder ons die tumblren). Voor alle noobs onder ons (waaronder ik, ugh ugh) zal ik even uitleggen hoe het werkt. Natuurlijk maak je als eerste een account aan (shocking), waarna je veel bords krijgt te zien en algemene plaatjes. Je kan een nieuw bord aanmaken als je klikt op je naam, welke rechts bovenin staat, en dan 'jouw borden'. Als je daar bent, staat er in koeienletters 'NIEUW BORD AANMAKEN', dus daar kun je bijna niet omheen.
Je geeft je bord een naam en tada! Jouw nieuwe pinbord is geboren. Vervolgens ga je plaatjes kijken en deze kun je 'vind ik leuk-en' of 'pinnen'. Als je ze pint, dan komen ze op je bord te staan. Op deze manier kunnen mensen jouw bord volgen en jij kunt andere mensen volgen ( maar dit moet deze eersteklas pinterest noob ook nog even ontdekken). Kortom: heel handig om te zien wat voor stijl jij eigenlijk hebt en om inspiratie op te doen voor verschillende outfits!

Translation: last week I discoreved something new: pinterest. This is an inspirationsite where you can 'pin' everything you like on your own board. A new way to get inspirated for outfits too! Here are a few pictures from my board!Velvet!


En? Wat vinden jullie?
Zijn jullie al overtuigd?

6 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf ook een account, maar ben helemaal niet actief erop. Moet er misschien toch is een keer de tijd voornemen, want het is wel leuk!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, zitten leuke outfits tussen! Ik doe eigenlijk maar weinig met Pinterest, verzamel voornamelijk inspirerende quotes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke combi's waar Pinterest wel niet goed voor is =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook nog niet echt actief met Pinterest dus ik ga alvast op die van jou kijken :D

  Je hebt echt een leuke blog met handige items :D Dat verdient een nieuwe volger haha :P

  Kom een keer langs op mijn blog om te kletsen!

  Kisses,

  Janice

  Come by at The Fashion Milkshake!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!