Translate

zondag 16 juni 2013

Liefde - Leggings

Je ziet ze steeds vaker op modeblogs: de legging. Geprinte leggings, leren leggings, panty's met een printje over je been. Noem maar op. Als het op zulke leggings aankomt, ben ik toch wel erg kieskeurig. De print moet voor mij gewoon perfect zijn en dat is het niet snel. Een tijdje geleden hebben jullie kunnen lezen over mijn nieuwe galaxy legging. Nu ik er één heb, wil ik er meer! Dus ik ben regelmatig op zoek op eBay, maar ook op andere sites. Zo heb ik ontdekt dat Romwe heel veel geprinte leggings heeft. Hieronder heb ik een selectie gemaakt van een aantal leuke geprinte leggings die ik wel in mijn kast wil hebben liggen!

Translation: something you see more often lately, is the printed leggings. You can find them in every print, every shape and every colour. Last month I bought a galaxy legging and I'm still very happy with it. Now I have one, I want more! So I figured it would be fun to show you a selection of a few nice leggings, which I would like to have in my wardrobe. 

You can find all these leggings on RomweH&M and eBay


Sommige van deze leggings zijn een beetje apart, zoals die met koeienvlekken en het vrijheidsbeeld. Toch waardeer ik ze op de één of andere manier, omdat het printje ergens heel leuk is. Ook denk ik dat ze toch wel leuk te combineren zijn en dan heb je toch een geheel eigen unieke outfit.
Mijn persoonlijke favorieten zijn, van links naar rechts, nummer 2, 3, 5, 10, 12, 15.

Translation: some of these leggings are a little weird, like the one with the statue of liberty and the cowprinted one. Nevertheless I do appreciate them on a way. I don't know, maybe because they do have a nice print, in a way. My personal favorites are, from the left to the right, number 2, 3, 5, 10, 12 and 15.

Wat vinden jullie van geprinte leggings?
Hebben jullie er zelf één? Of ben je van plan er één aan te schaffen?

6 opmerkingen:

  1. Ik vind deze leggings allemaal zo mooi, vooral die met galaxy print en die rechtsboven. Ik zou ze allemaal wel willen hebben, maar ik heb echt geen idee hoe ik leggings moet combineren. Een legging als broek vind ik vreselijk, maar met een rokje of broekje erover heen spreekt mij ook niet heel erg aan...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat dacht je van een langer shirt dan? Eentje die geheel over je achter- en voorkant heenvalt? Als je hem heel lang neemt, in een effen kleur zwart of wit, kun je er misschien een leuk tailleriempje bij doen en dan heb je een toch wel vrouwelijk effect!

      Verwijderen
  2. Mooie exemplaartjes. Ben zelf niet zo'n leggingtype, staat me niet zo mooi, maar vind het altijd wel leuk bij anderen. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sommige gaan me een beetje te ver, maar er zitten hele leuke tussen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb bij Romwe zelfs een legging gezien met friet erop. Dat gaat mij inderdaad ook een beetje ver, maar het is aan de ene kant ook grappig, vind ik haha.

      Verwijderen
  4. oh wow... I really love some that are unique there... like #2 from the last.
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!