Translate

woensdag 26 juni 2013

The skater dress.

Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik vind jurkjes altijd heel lastig te combineren. In de zomer zijn ze heel leuk, met blote benen eronder enzo, maar met een panty vind ik het bij mezelf al snel onflatteus staan.
Omdat ik toch niet vies ben van een leuk jurkje, wil  ik het er een keer op wagen. Ik heb een leuk exemplaar uitgezocht en die ga ik binnenkort bestellen. Om mezelf (en voor de mensen net zoals mij!) even wat moed in te spreken, leek het me wel leuk om een inspiratiepost te maken vól met leuke skater dresses, die Nederland-proof zijn (lees: koud weer proof).

Translation: I love dresses, but somehow I never wear them. For example skater dresses. I find them very hard to style, even though it can be such a basic item. In the Netherlands, where I live, it isn't always that warm. So I have to put thights on. I don't really like that on myself somehow, but I just go try it. Very soon I will order my own little skater dress! I've searched on google and youtube for some nice pictures and I figured that there would be some people out there thinking like me, so I thought I could share them! If you have any tips, just put them down below! I would be happy to read them. A nice (short) jacket or a pretty jumper on top of it. 
Ik heb wat leuke filmpjes bekeken, waar jullie je inspiratie misschien wel uit kunnen halen! Ze zijn niet zo lang, maar wel heel erg leuk!
1. http://www.youtube.com/watch?v=u79RPq8aeww
2. http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=AcKX6rGcMME

Wat vinden jullie van skater jurkjes? Draag je ze wel eens? 

Heb je nog een leuke tip voor mij?

8 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk!
  Ik hou van jurkjes maar bij mij vallen ze vaak net niet mooi doordat ik maar 1.63 ben haha. Daarnaast vind ik ze inderdaad ook lastig combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze echt super leuk! Als je klein bent dan moet je een riem dragen, lijken je benen langer.

  Liefs,
  Kiki | Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze echt gaaf!!

  xoxo
  www.its-dash.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze leuk! Ik vind het ook lastig combineren! Zeker als het weer op zich ok is, maar je toch iets van een panty aan moet, in de zomer staat zwart zo duister!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze zó leuk! Net als skater skirts! Ik doe ze gewoon aan als het minder mooi weer is, met een panty. Een niet helemaal zwarte, maar eentje die een beetje doorschijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind deze stijl heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik HOUUU van skaterdresses c; Zijn zo
  effortless en staat goed bij iedereen
  vind ik! Met leggings of zonder :P Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!