Translate

zaterdag 22 juni 2013

Klaar voor de start..............

Als brugwuppie zat ik er al maanden op te wachten: de nieuwe schoolagenda's. Vervolgens ging ik alle winkels in mijn woonplaats af die agenda's konden hebben en deed ik er minstens een week over om te kiezen. Over die enthousiasme ben ik nu wel heen, maar stiekem vind ik het toch nog wel leuk als mijn agenda mooi is.

Ik wilde dit jaar eigenlijk een praktische agenda met véél schrijfruimte. Een vriendin van me heeft er 1 die je 1,5 jaar kan houden en daarbij staat op de ene pagina de week, op de andere pagina een hele ruimte vrij om vanalles op te schrijven. Dit leek mij ook wel handig, maar toen ik deze agenda bij de HEMA zag liggen, heb ik toch voor deze agenda gekozen. Ik had deze agenda al eerder gezien bij Laura van style-remains, maar ik had niet direct de intentie om hem te kopen. Toen ik hem 'in het echt' zag liggen, wilde ik hem toch wel heel graag! De HEMA heeft hele leuke agenda's op dit moment, naar mijn mening leuker dan alle voorgaande jaren! Dus ik denk dat het zeker waard is om te gaan kijken. Deze agenda heeft mij maar 5,95 gekost!

Translation: a Dutch company, HEMA, releases new schooldiary's every year. This year they surpassed themselves and come up with a very pretty line of schooldiary's. I love to buy schoolagenda's eversince I went to highschool. Secretly I still like it. I want to recommend the HEMA diary's, which are pretty and cheap! Mine just costed 5,95 euros. 















'Best book I read in a very long time, and I read alot'- W. Shakespeare
A small place for notes in every week!
The paper is yellow, like an old book, in real life. 

Wat vinden jullie van deze agenda?
Hebben jullie er zelf wel eens 1 bij de HEMA gekocht?

8 opmerkingen:

  1. woow, the agenda is beautiful! really love it (:
    i like you blog

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you! That's so sweet! I'll check out your blog :)

      Verwijderen
  2. Deze agenda is ook heel leuk. Ik heb pas de agenda gekocht met al die sterren, ook bij de Hema!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, met deze heb ik ook in m'n handen gestaan! Heb uiteindelijk nog geen agenda, maar denk dat deze hem toch gaat worden, ben nog geen betere tegengekomen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ook een Hema agenda! Alleen met een soort ringband. Deze ziet er ook erg leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!