Translate

dinsdag 20 augustus 2013

Wishlist autumn/winter 2013.

To translate this article, hit the 'translate' / 'selecteer een taal' button left on top.

Eigenlijk is het nog een beetje vroeg, maar ik kijk graag vooruit! De laatste paar dagen ben ik druk bezig met mijn winterschoenen. Ik vind het kopen van winterschoenen altijd een grote ramp. Op de een of andere manier vind ik niks leuk en als ik het leuk vind, kosten ze een fortuin. Een paar dagen geleden dacht ik ineens aan Timberlands. Is dat geen goed idee? Toen begon de zoektocht. Ik stuitte op een prachtig zwart paar, maar het verzenden vanuit Amerika gaat helaas niet door. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, dus ik heb ze gemaild en ik heb een Nederlands bedrijf in Amerika gevonden die pakketjes doorstuurt naar Nederland van bedrijven die het niet zelf naar de EU sturen. Maar wil ik echt zoveel moeite doen voor een zwart paar? Ten slotte heb ik de classic 14'' versies altijd het leukste gevonden... Nouja, anyway. Doordat ik zoveel outfits probeerde te maken met beide kleuren schoenen, is er nu een waslijst aan nieuwe items aan mijn wishlist toegevoegd.







Het zijn heel veel lichte kleuren en zelfs nog een zomersgeel blouseje, inderdaad. Op de een of andere manier heb ik dat áltijd: als het winter wordt, ben ik meer into de lichte kleuren en andersom. Maar dan ben ik ook niet echt iemand die rekening houd met 'in de winter donker, in de zomer licht', dus  who cares?

Dus, wat vinden jullie?
Zwarte of bruine timberlands (of allebei! haha)?
Wat is jullie favoriete item?


5 opmerkingen:

  1. Ik vind alle witte items super. En dat laatste jasje; waauw! Weet je waar die van is? Ik ben voor bruine Timberlands, maar dat komt omdat ik vaker bruin draag dan zwart haha. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel!
      Ik heb dat jasje van Topshop, alleen ik vond hem via Lyst.nl
      Daar is hij nu nog uitverkocht, maar je kan aanvinken dat ze je mailen als hij er weer is!

      Verwijderen
  2. Leuke wishlist!
    Ben ook een ramp met schoenen zoeken in de winter heb het dan ook opgegeven om schoenen te gaan zoeken. Vaak kom ik schoenen in de sale tegen die ik dan eerder aan had gepast.
    Wil misschien dit jaar ook nog Timberlands gaan bestellen/kopen. Maar je kan toch ook gewoon in de winkel de schoen van Timberland kopen er zitten namelijk een paar Timberlandwinkels hier in Nederland.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke wishlist! Ik zou zelf voor de bruine Timberlands gaan, vind die kleur zó mooi bij die laars :)
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een onwijs leuke wishlist! Ik zou hiervan eigenlijk alles willen :) Enne, zeker de bruine Timberlands! Die kan je echt geweldig combineren met dat zwarte jasje xo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!