Translate

dinsdag 13 augustus 2013

De mooiste spijkerjasjes.

Als er iets is waar ik écht van houd, dan zijn het wel spijkerjasjes. Ik heb een hele mooie die ik vééls te vaak draag. Het is dat ik al een spijkerjasje en een spijkergiletje heb en niet teveel van hetzelfde wil hebben, anders hing mijn hele kast vol met spijkerjasjes. Ik kwijl wel heel vaak naar ze op internet en oh my wat moet ik me soms inhouden om ze niet te bestellen! Sommige exemplaren zijn speciaal, de andere is een 'gewoon' spijkerjasje, in allemaal kan ik iets prachtigs ontdekken. Ze kunnen bij bijna elke outfit (behalve bij spijkerkleurige broeken, naar mijn mening) die ik draag en daarom word ik er ook zo blij van!

Translation: I really love denim jackets. I got a very pretty denim jacket which I wear all - the - time. I also got a denim vest and this is the reason I don't buy more denim clothing. Otherwise I have a lot of the same. But drooling isn't a sin and that's why I look them up on the internet very often and I also have to restrain myself, which I find very hard sometimes. What do you think of denim?


Wat vind jij van spijkerjasjes?
Heb je ze zelf ook in je kast liggen?

1 opmerking:

  1. Ik vind ze super leuk. Ik heb er alleen nog geen een, ik ben wel op zoek maar heb er tot nu toe nog geen een gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!