Translate

zondag 18 augustus 2013

14'' Timberlands als winterboots?

Een blog is heel leuk om op te schrijven. Je kan precies schrijven wat jij leuk vindt op dat moment en je mening ongegeneerd verkondigen. Maar daarnaast is een blog ook heel handig om jezelf over te halen om iets te kopen. Ik ben al heel lang verliefd op de hoge timberlands. Ik vind zo'n lange veter echt heel mooi, maar ik heb ze nog nooit gekocht. Waarom niet? Ze zijn zo duur. Dat is zo jammer, anders had ik allang meerdere paren gehad. Nu ben ik er toch over na aan het denken om een paar te kopen, maar niet de classic beigekleurigen. Op de officiële timberlandsite kun je een eigen boot samenstellen en het lijkt me heel leuk om ze in het volledig zwart te hebben met mooie gouden vetergaatjes (of hoe je dat ook noemt?). Er is alleen iets wat me tegenhoudt. Ze komen helemaal uit Amerika, dus hallo dure invoerrechten. Maar aan de andere kant: timberlands zijn 200 euro in Nederland. Uit Amerika kosten ze 140 euro, omdat de dollar minder waard is. Dus je houdt altijd wel wat geld over én je hebt de kleur die je wil. Maar dat is niet het enige wat me tegenhoudt: ik vind ze ook best wel lomp. Ik weet niet of ik dat wel helemaal bij mij vind passen. Daarom wil ik ze eerst graag in Nederland een keer passen en dan denk ik er nog even over na, maar oh my wat zijn ze mooi.


Nu ik jullie al mijn dilemma's uit de doeken heb gedaan, is het tijd om te gaan beslissen. Gelukkig heb ik nog een tijdje tot de winter en heb ik voor de keuze dus ook nog even, maar ik zou graag jullie mening willen weten. Ik heb een aantal outfits bedacht met deze timberlands. Er zitten een aantal items tussen die ik zelf in mijn kast heb liggen en verder zijn het items die ik gráág zou willen hebben, dus nog meer kwijlmateriaal voor mij. Ik heb ze elke keer gecombineerd met een acid washed grijze jeans van de H&M die ik zelf heb en een zwarte jeans. Dat zijn de kleuren jeans die ik het meeste draag en dat lijkt me ook het leukste voor bij deze schoenen, dus alleen het bovenstel verschilt steeds. Mijn stijl in deze plaatjes is wel vrij eentonig. In de winter ben ik iemand die graag layert met jasjes en dat zie je hier veel terug. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening over de volgende 10 outfits!

Translation: I've been loving timberlands forever. The high ones. The normal 6 inches are not my cup of tea. I'm trying to convince myself to buy the black beauties, which you can customize yourself on the official timberland site. Since I think they're pretty expensive ánd pretty manly, I'm not sure weater to get them or not. This is when a blog comes in handy. It's very nice to be able to make your own little magazine on the internet, but you also can convince yourself! And you can read opinions from others. So that's why I made 10 diffrent outfits with those timberlands. I kept combining them with a black jeans and an grey acid washed one, because those are the colours I'll be wearing the most in winter. Furthermore you'll see a lot of jackets. I love to layer with jackets in winter. They make you look classy or really tough. What do you think? Should I buy them or not? And which outfit is your favorite?


Wat is jouw favoriete outfit?
Vind jij het een goed idee dat ik deze timberlands koop?

4 opmerkingen:

  1. Oeh ja, ik vind ze onwijs tof! Leuke outfits ook :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze super gaaf, ik heb zelf de lage classics. En als je zwarte neemt is het heel uniek, ik heb nog nooit iemand met hoge zwarte timbs zien lopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, doen! Timberlands zijn echt tof en zeker deze versie! Ik vind outfits 1, 4 en 5 erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!