Translate

woensdag 21 augustus 2013

NEW IN - toevoeging aan mijn fotolijstjesverzameling

Vandaag ging ik naar de stad met mijn vriend. Ik wilde graag een tas laten maken, omdat ik nu telkens met 2 tassen naar school moet. Dat vind ik heel irritant. Thuis vond ik nog een tas die ik heel leuk vind én mijn laptop past erin. Voor 2,50 heb ik hem kunnen laten maken bij de hakkenbar, wat een lol.
Daarna zijn we nog even doorgegaan naar de action en de HEMA. Ik had al meerdere keren een heel leuk fotolijstje gezien en omdat ik zo'n beetje fotolijstjes spaar (ik wil later een stuk wand van boven tot onder behangen met fotolijstjes!), heb ik hem toch maar gekocht. In de maat waarin ik hem heb gekocht, kostte dit fotolijstje 1 euro. In 1 maat groter (13x18), kostte hij 1,49.
Bij de HEMA heb ik vervolgens nog dit handige to do boekje gekocht voor 3 euro. Het lijkt me gewoon heel handig om deze mee te nemen in m'n tas, dan ben ik misschien wat minder verstrooid!


Later zijn we nog doorgegaan naar de Intratuin. Wát is dat een geweldige winkel zeg. Ik zou hem zo leeg willen kopen, maar ik heb me ingehouden. Een half jaar geleden had ik daar een fotolijst gespot waar ik op slag verliefd op werd, maar hij was me veels te duur. 9 euro voor een fotolijst heb ik in elk geval nog nooit uitgegeven. Vandaag had ik met mezelf afgesproken dat wanneer hij er nu ook nog was, mocht ik hem kopen. Helaas was hij niet in de sale, maar hij is - zo - mooi en al een statement piece op zichzelf, dat ik hem móést hebben nu.Wat vinden jullie van mijn nieuwe aankoopjes?

1 opmerking:

  1. Leuk zeg, er zitten echt hele leuke bij. Ik ben de laatste tijd flink aan het diy-en dus hier kan ik wel wat inspiratie uithalen! Thanks <3

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!