Translate

dinsdag 27 augustus 2013

HAUL - New Look, H&M en I Am.

Tot voor kort heb ik nog nooit in Groningen geshopt, ook al is het voor mij maar 50 minuutjes reizen. 
Shame on me, I know, want het is een geweldige shopstad! Voor mij staat hij op een goede tweede plaats, pal naast Amsterdam. Ik ben er met mijn vriend heen geweest, om nog even iets samen te doen voordat school weer begint. Het was meer een impulsieve actie dan goed doordacht en eigenlijk had ik ook niet zoveel nodig, dus vandaar dat ik niet zoveel heb als normaal. Toch ben ik er écht heel blij mee en ik ga nog vaker naar Groningen! In mijn ogen oogt de stad wel een beetje vies, maar er zijn veel studenten en de winkels zijn heel leuk.
Mijn favoriete winkel was wel Yoké. Hebben jullie daar ooit van gehoord? Ik in elk geval nog niet. Ik heb daar heel veel gepast, alleen niks meegenomen. Niet omdat ik dat niet wilde, maar vanuit verstandig oogpunt (ugh, ik haat het om verstandig te zijn). Vandaag wilde ik jullie laten zien wat ik daar heb gekocht!

Sorry voor de lelijke belichting op de foto's! Ik heb er een tijdje mee geprutst, maar ik kreeg het gewoon écht niet anders. Ik denk dat jullie het idee wel snappen?




Deze eerste aankoop komt van de New Look afdeling van de V&D. Ik houd echt van de New Look, ik kijk ook heel vaak online. Dan vind ik het weer zo jammer dat het helemaal uit Engeland moet komen en daarom bestel ik vaak niets, maar dit was een uitkomst! Dit is een lang vest met allemaal haartjes. Een echt fluffy vest, zeg maar. Hij is zó zacht en lekker warm, dat je hem alleen al daarvoor zou meenemen. De verkoopster zei al dat hij heel goed verkocht en laten we zeggen: als je hem één keer aan hebt gehad, dan snap je dat wel. Zo fijn. Ik heb hem in een maat M genomen, dan zijn de mouwen een beetje lang en daar houd ik van in de winter. Dit wordt denk ik mijn tweede huis aankomende winter, echt een aanrader!




Dit is een kort zwart jasje van de H&M. De buitenvoering is van fluweel, waardoor hij veel duurder lijkt dan hij eigenlijk was. Hij was namelijk maar 19,95! Voor een jasje echt geen geld, natuurlijk. Het jasje valt alleen wel heel klein. Normaal heb ik een maat 38 van jasjes en nu heb ik al een maatje groter gepakt, maar nog zijn de mouwen wat kort en ik denk dat het lastig is om er wat met lange mouwen onder te dragen. Dat is wel vervelend, maar voor dit geld kon ik hem echt niet laten liggen. Ik wilde al een tijdje een zwart bikerjasje en dit is hem dan geworden! Pretty, ain't he? 



Deze ketting komt ook van de H&M en heb ik gekocht voor 4,95. Ik heb besloten wat meer met sieraden en materialen te gaan werken in mijn outfit, in plaats van printjes. Vandaar ook dat vest en meer kettingen in deze shoplog! Ik vond dit een hele leuke ketting om een saaie outfit wat op te fleuren en voor dat geld kun je hem eigenlijk niet laten liggen, toch?


En dít noem ik nou een echte statement necklace. Hij komt van de I Am (nooit van gehoord hiervoor, jullie wel?) en kostte 12,95. Op zich best wel prijzig voor een ketting, maar ik denk dat hij het waard is en dat ik hem heel vaak ga dragen! Hij valt precies mooi en de kleur goud komt op deze foto niet goed uit, maar in het echt is het een prachtige shiny gouden kleur.

Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?
Zijn jullie ook al bezig met de winter?

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie aankoopjes! Ik ben dol op winterkleding shoppen :) Je jasje van de H&M is heel tof xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen was vorige week nog in de New Look jammer dat ik dat vest niet gezien heb hij is echt super leuk!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankopen! Vooral de eerste twee (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk!
    Misschien kunnen we elkaar volgen op bloglovin?
    Liefs,
    Eveline

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!