Translate

zondag 28 april 2013

Liefde: lace up

Ik houd echt van lace up. Niet zomaar van lace up, maar van lace up op de achterkant van de schoen. Het klinkt een beetje raar, maar ik ben altijd druk op zoek naar schoenen die er ongeveer zo uitzien:


Behalve het sexy imago die dit soort schoenen over zich heen hebben, vind ik het erg mooi. Dit is mijn absolute fashionfetisj. De meeste schoenen met een veter achterop, zou ik wel in mijn kast willen hebben staan! Al jaren zoek ik naar zulke schoenen met een niet al te hoge hak.  Ik ben namelijk 1.73 meter, maar met zulke killerheels aan mijn voeten, loop ik snel tegen de 1.90 meter. Dat wil ik niet, dus blijft het voor mij bij dromen. Ik overweeg soms om ze te kopen, zodat ik ze in de kast kan zetten om ernaar te kijken. Misschien moet ik ze zelf proberen te maken, maar eens even googlen naar tips!
Anyway, ik heb vandaag -alweer- op Ebay rondgesnuffeld en heb weinig schoenen gevonden die de veter aan de achterkant van de schoen hadden, maar ik heb wel een aantal leuke exemplaren van 'normale' lace ups gespot!Wat vinden jullie van veters op de achterkant?
En wat is jullie fashionfetisj?

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ja die zijn leuk he! Ik wilde ze erg graag kopen, maar ik heb besloten een paar knockoff lita's te kopen, een beige paar!

      Verwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!