Translate

dinsdag 24 december 2013

Bloggerboekje.

Ondanks ik een paar weken geleden nog een vriendenboekje heb meegekregen op 20 jarige leeftijd van een goede vriendin, is het concept van 'het vriendenboekje' al wel een paar jaren uitgestorven onder onze generatie. Bij Sylvia zag ik 'het bloggerboekje', eigenlijk een soort vriendenboekje, maar dan voor bloggers. Het leek me wel leuk om hem in te vullen, gewoon voor old times sake. Iedereen die ook in het bloggerboekje wil schrijven, is van harte welkom! Ik zou het wel leuk vinden als je dan even een linkje achterlaat naar jouw bloggerboekje, want ik vind het gewoon heel leuk om te lezen. 
Naam: Ginny
Leeftijd: 20 jaar
Geboortedatum: 15-11-1993
Broers/zussen: 1 broer (21) en 3 zusjes (18, 16 en 11). Eigenlijk zijn het niet allemaal mijn 'echte' zusjes, maar omdat we al zo lang zusjes zijn, vind ik het wel mijn echte zusjes.
Lengte: 1.73m
Klas: derdejaars Toegepaste Psychologie student
Favoriete vak: op de middelbare school waren dat biologie en Frans. Nu zijn het cognitieve neuropsychiatrie, niet aangeboren hersenletsels en vakken over pathologische stoornissen. 
Minst favoriete vak: op de middelbare school stak maatschappijleer hier met kop en oren boven uit. Dit vond ik zelfs nog erger dan gym (en dat zegt wat). Nu is het denk ik counseling, maar dat is meer om de gesprekken die je voor de klas moet gaan voeren. Ik heb niet echt een vak wat ik zo erg vind, dat ik er tegenop zie om erheen te gaan.

Droomberoep: dat heb ik eigenlijk niet echt. In elk geval iets waarbij ik mensen kan helpen die het écht nodig hebben. Dus iets in de trant van wat ik nu doe (neuropsychologie en klinische psychologie), maar werken als diëtist in een ziekenhuis lijkt me ook heel leuk. Daarbij wil ik ooit nog een keer een boek schrijven. Dat wilde ik al vanaf mijn 8e. Gelukkig leef ik nog lang en gelukkig, dus daar heb ik nog even de tijd voor. 
Hobby’s: shoppen, bloggen, bodycombat (al heb ik sinds kort geen sportschoolabonnement meer), uitgaan met vrienden, gezellige avondjes met vrienden.
Ik houd van: Lars, mijn familie, mijn vrienden en lekker eten.
Ik heb een hekel aan: spinnen, leugenaars, spa rood en egoïsten. 
Favoriete schrijver: J.K. Rowling is de absolute top, verder heb ik niet echt favoriete schrijvers. Wel favoriete boeken: het gouden ei (Tim Krabbé), Kruistocht in Spijkerbroek (Thea Beckman), de slaap der gerusten (Jack Cavanaugh).
Favoriete serie: Two guys & and a girl & a pizza place, Dharma & Greg, Scrubs, The walking dead, Friends, Married with children, community college. 
Favoriete film: Miss Congeniality, Date Night, Eurotrip, Hangover, Hunger games, The proposal
Favoriete eten: stokbrood met knoflookboter, spaghetti à la mama, patat (wauw, origineel), pangasiusfilet, garnalen/gamba's, italiaanse bolletjes met anything, pizza.
Favoriete drank: water, sambuca cola, rosé bier, wiener melange koffie, zoethout thee, sterrenmunt thee.
Favoriete blogonderwerp: om zelf te maken: outfitposts, tags, shoplogs, mijn collectie....., interieurposts. om te zien bij anderen: outfitposts, shoplogs, tags, een grappig geschreven stukje over een random onderwerp, interieurposts.
Favoriete blog: ik volg echt heel veel blogs, dus dat is best wel lastig... maar als ik moet kiezen, ga ik onder andere voor paper boats, LLYMLRS, cats&dresses, lifebyrosie, éénig wonen en lifesplash.
Wat zou je graag willen bereiken met je blog: ik wil er vooral heel veel plezier van hebben, want dat is voor mij eigenlijk waarom ik mijn blog heb. Natuurlijk zou ik het leuk vinden als ik wat meer volgers zou krijgen en als mijn blog wat groter zou worden daardoor, maar het gaat om het plezier. Ik wil me voornamelijk gaan richten op outfitposts en filmpjes, met een snufje interieur. Vooral nu ik ga samenwonen, vind ik dat helemaal leuk om te bekijken. 
Wat is je grote bloggerstip: doe het vooral omdat je het leuk vindt, niet omdat je er iets van verwacht. Verder moet je ook andere bloggers bezoeken en af en toe eens een reactie achterlaten! Dat zorgt voor leuke contacten en misschien nemen ze ook wel een kijkje op jouw blog! Je krijgt ook weer inspiratie van andere mensen, dat vind ik zelf altijd heel fijn. 

5 opmerkingen:

 1. Leuk dit!! Fijne feestdagen! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne grote familie! En interessante studie volg je :) Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jij ook fijne feestdagen!
   En ja, dat is inderdaad wel fijn om een grote familie te hebben. Met dagen als deze ook heel gezellig.

   Verwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik ben ook doodsbang voor spinnen.. stomme beesten! Fijne dagen Ginny! xo

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!