Translate

donderdag 19 september 2013

SHOPLOG - Primark!

Afgelopen maandag ben ik naar de Primark in Almere geweest met een vriendin! Op maandag is de Primark om 11 uur open, dus we konden lekker uitslapen. Wij vinden het namelijk fijn om lekker op tijd te gaan, zodat je weg bent voor 'de echte drukte'. Het was die dag ook helemaal niet druk en we konden zo doorlopen bij de paskamers. Heerlijk!
Ik vond de collectie deze keer een beetje tegenvallen en daarom heb ik ook niet zoveel gekocht, maar in de rest van Almere kon ik meer soups vinden. We hebben lekker gegeten bij Backwerk waar ze heerlijke broodjes hebben. En nog een voordeel: het zit in dezelfde straat, dus helemaal niet ver lopen!
Na het eten zijn we teruggegaan om aan het begin van de straat te beginnen en uiteindelijk hebben we 2,5 uur over 1 straat gedaan. Daar hebben we ook het meeste gekocht, waaronder een paar échte musthave items. Ik heb bijvoorbeeld het duurste vest ooit gekocht (in mijn garderobe dan) en ik heb ein-de-lijk lange veterlaarzen. Die wilde ik al jaren en nu stuitte ik op een paar wat ik heel leuk vond. En helemaal niet duur!

Onze aankopen bij elkaar!
En de ijskoffie van het wokrestaurant waar we hebben gegeten :)

Dit zijn dus onze aankopen! Quite a lot, want er zitten ook nog tassen in tassen. Echt góed shoppen vind ik altijd heerlijk en daar hoort voor mij de Primark ook zeker bij!

Laagjesshirt, 6 euro.


10 euro.

Rokje, 4,50 euro.


Gympen, 8 euro.


Armband, 3 euro


Limited edition tailleriem, 6 euro.


Kledinghangers, 2,20 euro & gelzooltjes, 1,50 euro.

Niet zoveel als normaal (bij lange na niet!), maar ik ben er heel blij mee. De collectie viel me op zich gewoon wat tegen en dat is jammer, maar aan de andere kant ook wel een keertje goed. Zo kom je thuis met de dingen die je écht leuk vindt.
In 1 week heb ik 4 paar schoenen gekocht, mensen. De beauties uit deze post, maar in Almere heb ik een heel mooi stel hoge veterlaarzen gekocht. I came, I saw, I bought. Zo ging het eigenlijk wel, terwijl ik in de eerste instantie toch een soort haat-liefde verhouding met mijn laarzen had. Toch wilde ik ze kopen. Als ik uiteindelijk besloot dat het toch niets voor mij was, dan had ik ze altijd nog thuis terug kunnen brengen. Het zijn namelijk Van Haren laarzen. Ik moet zeggen dat ik de nieuwe Van Haren collectie érg goed vind. Ik heb 2 paar schoenen van Van Haren, beide pumps. Deze winkel is in mijn ogen namelijk wel heel goed in pumps, maar van hun laarzen ben ik niet altijd fan. Deze keer had ik een aantal laarzen die ik heel erg leuk vond, maar ik mocht maar 1 paar van mezelf kopen. Dat werden, na lang wikken en wegen dat mijn vriendin er maar even bij ging zitten, deze beauties!

Van Haren, 40 euro. 
Maar dat is niet alles....... Ik had natuurlijk nog een ander heel mooi paar gezien bij de Van Haren en vandaag had ik een tussenuur... Jullie raden het al: nóg een paar Van Haren boots erbij. Omdat het kan, zeggen we dan maar. Ik vind deze zo mooi, omdat ze me op de één of andere manier heel erg aan Jeffrey Campbells doen denken. Waarom? Ik denk om de hak. Die heeft een hele aparte vorm. Het is geen blokhak, want het is een smalle hak die heel diep is. Dat loopt eigenlijk heel erg stabiel. De hak is 8 centimeter en dat is heel goed te doen, maar laag is anders. Je voelt eigenlijk niks en hoewel het nieuwe schoenen zijn, voelde ik na een halve dag erop lopen nog niets (mijn tussenuur was namelijk al aan het begin van de dag). En wat gingen we eigenlijk doen in de Van Haren?! Dezelfde schoenen als hierboven kopen voor mijn vriendin. Toch kwamen we wéér allebei met een paar de Van Haren uit. We love it.

Van Haren, 35 euro.

Later zijn we nog naar een voor mij onbekend winkeltje geweest: 'different'. Het schijnt dat het ook in Zaandam zit, maar daar heb ik het nog nooit gezien. Ze hadden er hele leuke dingen! Het is wel een winkeltje waar je echt van moet houden, anders is het lastig om daar wat te vinden. Uiteindelijk heb ik daar een shirtje uit de sale gekocht en een prachtig nieuw vest voor de winter. Het duurste vest ooit, maar ook mijn meest fashionable vest ooit.

Different, 10 euroDifferent, 60 euro


Een heerlijk fluffy vest! Een beetje overdreven met erg lange haren, maar ik vond hem geweldig. Al vanaf het moment dat ik de eerste keer in die winkel stond. Maar 60 euro? Hell no! Een uurtje later kwamen we weer terug en heb ik hem toch gekocht, want I simply couldn't resist it. En ik vind dat dat af en toe mag!
Dus, dat was mijn shoplog alweer! Almere vind ik echt een hele fijne shopstad en daar ga ik zeker vaker heen! Nog één foto voor jullie wat ik leuk vind om te laten zien .....


..... De heerlijke smoothies van de La Place! Altijd lekker om eventjes een pauze te nemen met een verfrissende smoothie. 

Dus, dit was dan echt mijn Almere shoplog! 
Wat vinden jullie van deze manier?
En wat is je favoriete item?

5 opmerkingen:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!