Translate

donderdag 29 mei 2014

Ons eigen huisje !!!

Ja ja, mensen. We hebben vandaag een huisje bezichtigd boven de stad en waarschijnlijk gaan we die nemen! Het is een super mooi nieuwbouw huisje boven een winkel in de stad, een straat achter de hoofdstraat. Isn't that great?! Het uitzicht is op een parkje en een klein stukje van de winkelstraat.
We hebben één hele grote slaapkamer en een woonkamer met open keuken, een douche met wc in één (ook grooot) en een aparte ruimte waar de wasmachine aansluiting zit. Die rommel hebben we dus niet op de slaapkamer staan. Er zitten twee ramen in de slaapkamer; een koepel op het dak (jaaaa, hoe stoer is dat!) en een klein raampje die hoog zit. Als het goed is, willen we het nemen en dan tekenen we binnenkort het contract! Dan kunnen we per 1 juli beginnen met schoonmaken en sauzen, later die maand zullen we er dan in trekken. Natuurlijk is dat net de dag dat mijn toetsweek is begonnen, heuj, dus ik ga van tevoren zo goed mogelijk leren. Dan heb ik na 1 juli vast zomervakantie en kan ik vol op aan de gang in onze nieuwe crib!
Dit (hopelijk!) goede nieuws mag natuurlijk gevierd worden met een paar inspiratieplaatjes. Ik heb wel echt alleen de plaatjes uitgekozen die wij in ons gloednieuwe appartementje zouden kunnen gebruiken. Please enjoy! x

Translation: yesssss we've got a house! Okay, apartment. Above a store. In the city. With view on the park. 99% sure. We have to sign the contract and than we're in! We're soooo thrilled. It's an amazing apartment with one big bedroom, a nice  relatively big livingroom and an open kitchen, a laundry place and a nice big bathroom. To celebrate this, I searched for a few nice inspirational pictures! Enjoy! xWelke is jullie favoriet?
Which one is your favorite?

4 opmerkingen:

 1. Aaaah ik wil dit ook, precies die dingen hierboven, give it to me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. very beautiful and simple homes in grey colour theme - lovely spaces! <3

  Check out my latest post on the Blog :)
  AL xx
  RASSP

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie inspiratie! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat (ben inspiratie aan het opdoen voor mijn eigen huisje) maar kon de blog niet vinden van hoe je appartementje er nu af uit ziet? Of kijk ik er overheen?

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!