Translate

vrijdag 7 februari 2014

TAG: de liebster award

To translate this article, hit the 'translate' /  'selecteer een taal' button left on top.

Het heeft even geduurd, maar ik ben er weer! Ik heb veel over mijn blog nagedacht tussen alle bedrijven van school door, tussen het bekijken van online huisjes (we komen heel dichtbij!) en het in-mijn-hoofd samenstellen van gehele woonkamers. Zo erg dat mijn blog erbij inschoot. Nu ik alles een beetje op een rijtje heb wat dat betreft en toch probeer om dingen weer wat meer op zijn beloop te laten, heb ik hier een tag voor jullie allemaal. De liebster award. Ik ben getagd door mijn lieve vriendin Naomi, van pretty-perrrfect.
Voordat ik door haar getagd was, had ik eigenlijk nog nooit over 'de liebster award' gehoord. Eigenlijk is het iets heel leuks: je tagt iemand die je leuk vindt, maar wie minder dan 200 volgers heeft. Op die manier kun je proberen om iemand in het zonnetje te zetten! Diegene kan dan de 11 vragen invullen, die ik zelf heb bedacht. Naomi heeft ook 11 vragen voor mij bedacht. Ik ben best wel vereerd omdat ik ben getagd (yay, de eerste keer!) en eigenlijk ben ik ook wel heel benieuwd naar mijn eigen antwoorden, dus let's gooo...

1. Ben je tevreden met hoe je eruit ziet?
Ik vind dat ik een prima gezichtje heb, al vind ik dat ik wel weer wat mag afvallen rondom m'n buik. Dat is het afgelopen jaar een beetje de spuigaten uitgelopen... Maar komt goed, zomer 2014 loop ik in bikini over het strand!

2. Geef je meer geld uit aan make-up of aan kleding?
Definitly kleding, ik koop eigenlijk nooit make-up. Eigenlijk zelfs alleen als mijn oude op is.

3. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik schreef als kind altijd al heel graag verhalen en sinds ik geïnteresseerd raakte in fashion, vond ik de blogs van andere mensen erg leuk. Dat wilde ik zelf ook gaan doen, maar dan met mijn eigen stijl.

4. Waar kunnen ze jou wakker voor maken?
Daar is maar 1 passend antwoord voor...

5. Wat is je grote droom/doel?
Gelukkig zijn. Ik wil geen (al te) stressvol leven, veel reizen, veel vrienden, veel plezier. Alleen een kind als dat erin past, anders niet. Goed contact met mijn familie en een baan wat ik leuk vind. Dat kan heel veel zijn. En ooit wil ik een boek schrijven.

6. Wat is jouw beste aankoop ooit?
Pfoe, beste aankoop? In termen van aankopen zou ik echt zeggen mijn spijkerjasje. Die heb ik zóveel gedragen, dat de mouwen al helemaal gerafeld zijn. Toch houd ik nog steeds van hem, zelfs een beetje meer.

7. Ben je iemand van de dure merken of budgetshopper?
Van origine toch wel een budgetshopper. Ik vind het altijd helemaal leuk als ik kijk hoeveel ik heb voor een bepaald bedrag of hoeveel korting ik heb. Toch betrap ik mezelf erop dat ik de laatste tijd steeds duurdere dingen koop, onder het mom van 'het kan wel een keer'. Als het bij een keer zou blijven ja... dus dat probeer ik weer terug te dringen. Ik ben wel een sucker voor Jeffrey Campbell. Mijn 2e paar (weliswaar met 107 euro korting, yay!) is on it's way.

8. Waar ben je trots op?
Dat ik merk dat ik in de afgelopen jaren mentaal heel erg gegroeid ben, op heel veel vlakken. Ik ben een stuk zelfverzekerder en volwassener geworden. Het kan me ook een stuk minder schelen wat mensen van me denken, wat toch wel heel prettig is als je zover bent.

9. Wat wil je ooit nog in je leven doen?

Ik wil in mijn leven op ten minste elk continent zijn geweest. Europa telt even niet mee, want daar woon ik. Om Europa af te kunnen vinken, moet ik op zijn minst nog in Italië, Scandinavië en Engeland zijn geweest.

10. Wat wil je dat mensen van jou herinneren?
De leuke dingen. Ik heb soms snel last van dat ik denk dat ik niet leuk ben, als ik dan van iemand hoor 'oh weet je nog die keer...' doet me dat altijd goed. Ten minste, als ze iets leuks vertellen. 

11. Heb je tattoo's of piercings?
Als je oorbellen mee kan tellen, dan heb ik piercings. Tattoo's vind ik heel leuk, alleen punt 1 ben ik een groot mietje en punt 2 durf ik dat niet, omdat ik bang ben dat ik het dan straks niet meer leuk vind. Dan zou ik zo'n spijt hebben. Als mijn ouders ooit overlijden, wil ik misschien wel een tattoo van hun. Hopelijk duurt dat nog even, zeg maar 50 jaar! Kan ik die tattoo meteen achterwege laten met mijn 70 jaar wat ik dan ben.Ik tag Anouk van KeysofAnouk! Zij is een hele gemotiveerde blogger, echt heel leuk om te zien. Ze heeft een leuke kledingstijl & ze maakt ook nog eens mooie foto's. De vragen die ik aan haar stel zijn...

1. Wat is je grootste doel in je leven?
2. Wat is je beste aankoop?
3. Hoe zou jij jouw kledingstijl omschrijven?
4. Geef je veel geld uit aan make-up?
5. Ben je meer een budgetshopper of koop je vaker dure kleding?
6. High heels of platte schoenen?
7. Heb je een merk wat je echt leuk vind (en zo ja, welke)?
8. Wat vind je het allerfijnst om te doen (buiten bloggen om!)?
9. Waarom ben je je blog begonnen?
10. Wat vind je zo leuk aan bloggen?
11. Wat is je grootste hobby?

4 opmerkingen:

  1. AAAAH ginny, nog een paar JC's? Maak me jaloers ja!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen en je weer wat beter te leren kennen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te lezen! :) Enne, nog een Jeffrey Campbell paar? Geweldig haha. En wat lief dat je me nomineert! Echt super bedankt! xo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!