Translate

woensdag 15 januari 2014

Over mijn droomstoel en wat meer.

To translate this article, hit the 'translate' / 'selecteer een taal' button left on top.

De afgelopen tien dagen zijn er wat nieuwe veranderingen gekomen in mijn land. We hebben ons ingeschreven op een nieuw huisje, we zijn 5e geworden uit 42 mensen. Nog steeds hebben we dus heel goed kans dat we die alsnog krijgen! Er moeten 4 mensen afzeggen, dat gebeurt erg regelmatig. Daarbij hebben we nog weer twee huisjes gevonden waar we op in willen schrijven, misschien. Dat besluiten we voor vrijdag. Het is zo'n heel uit huisje uit 1919, met een mooi puntdak, een open keukentje en een trap in de woonkamer. Én vlakbij de stad, heerlijk lijkt me dat. Daarbij zit ik nu midden in een stroom van opdrachten en tentamens, vanavond heb ik er ook nog één. Dit is voor mij dus een wijze van pauze, op de pizza die ik zometeen naar binnen ga werken na.

Met al dat gedoe rondom nieuwe huisjes (ik houd van dat gedoe), kunnen jullie je vast heel goed voorstellen dat ik heel druk ben geweest met alles bij elkaar zoeken! Nu heb ik mijn droomstoel gevonden, mensen. Mijn vriend vindt hem helemaal niet mooi, maar omdat ik zo verliefd ben, heeft hij gezegd dat ik hem mag hebben. Hierbij wil ik dus meteen even een site aanbieden! Hij is best wel duur, maar ook best wel heel leuk. Als je nog een eyecatching item zoekt voor in je huis, this is the place to be.

De stoel waar ik het over heb is echt op en top Ginny. Hij is gemaakt van hout, hij is wit. Hij is groot (lekker in chillen jongúh!) en comfortabel. Veel meer kan ik me niet echt wensen. Houd je vast mensen.....

Deze beauty komt van www.loods5.nl. Ze hebben een locatie in Zaandam en in Sliedrecht. Voor mij niet bepaald naast de deur, maar lang leve de bezorgdienst van Post NL! Dat kost wel 30 euro extra, maar dan heb je ook wat!
Loods5 heeft erg leuke zitmeubels. Krukjes, banken, poefjes, stoelen, vanalles. Nog even een sneakpeek van de leukste dingen van deze site:
Naast zitmeubelen hebben ze ook decoratie en andere meubelen die in huis benodigd zijn. Deze post is niet in samenwerking met hen geschreven, maar ik ben gewoon erg enthousiast over hun aanbod. Ietwat minder enthousiast ben ik over hun prijzen, maar als je een longlasting eyecatcher zoekt, ben je daar wel op het goede adres!
Wat vind jij van mijn droomstoel?

1 opmerking:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!