Translate

zondag 5 januari 2014

Mijn 5 favoriete outfits van 2013.

Het is alweer 5 januari en ook ik kom eens aan met zo'n post. In de eerste instantie wilde ik dit niet doen, omdat ik op lang niet alle outfitposts even trots ben. Uiteindelijk heb ik dan gekozen om toch te gaan voor 5 outfitposts, mijn favorieten van het jaar. Dit jaar zal ik veel meer outfitposts maken (ik heb de smaak te pakken!) en ik zal er ook wat beter mijn best voor doen. Ik begin vandaag aan mijn eerste 10x10 challenge outfit (later vandaag!) en verder ga ik vandaag ook wat 'gewone' foto's schieten. Mits het licht het straks nog toelaat (take 3 zijn we onderhand al mee bezig). Ik heb er zin in & ik hoop jullie ook!

Translation: it took a while, but I also have a post like this. My 5 favorite outfits from 2013. Why just 5? I'm not that proud of all of them. So I just chose the 5 best ones. This year I'll be making more outfitposts and I'll make better ones! I'm looking forward to it!
  

Ik ben benieuwd wat het komend jaar gaat brengen voor ons allemaal! Met het bloggen, maar ook over het algemeen. Ik heb in elk geval wat leuke dingen op de planning staan, wat ik eigenlijk sowieso graag wil doen dit jaar (zoals samenwonen met mijn vriend). Moet goedkomen, dacht ik zo!

3 opmerkingen:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!