Translate

vrijdag 17 mei 2013

Review: knock-off Lita's

Jaaaaaa, mijn nieuwe liefdes kwamen vandaag binnen! Ik zat al vanaf 10 uur te wachten, want tussen 11 en 3 uur kon de postbode komen. En dan eindelijk, om kwart voor 1, kwamen ze binnen!
Na een vreugdedansje te hebben gedaan, heb ik ze snel uitgepakt om te passen. Ik moet zeggen dat ze erg snel binnen waren vanuit Engeland! Het heeft precies 1 week geduurd.
Wat mij als eerste opviel, was dat de kleur en de vorm van de hak afwijkt van wat er op de site wordt laten zien. In de eerste instantie betekende dit een kleine teleurstelling voor mij, omdat ik die houtkleurige hak wel echt wat vond hebben. Dit plaatje heb ik laten zien in mijn vorige post. Maar na eens goed te hebben gekeken, maakt dit de schoen wel een stukje romantischer en vind ik het niet zo erg meer. Tot mijn blijdschap ontdekte ik ook dat de vorm veel meer lijkt op die van echte Jeffrey Campbell Lita's! Het enige wat het nu nog duidelijk maakt dat het KO's zijn, is dat er een rits aan de binnenkant zit.
De kleur van de schoenen is verder wel precies hetzelfde als op het plaatje: een mooie creamkleur met een kanten laagje eroverheen. Ook is deze schoen true to size. Ik heb maat 38 en deze heb ik schoenen heb ik ook in een maat 38 (UK 5) besteld. Ze passen goed! De eerste paar minuutjes zitten ze wel wat stijf om je voeten heen, maar dit is al heel snel weg. Ze zien er redelijk kwalitatief uit en ik denk dat ik hier nog wel een tijdje plezier van ga hebben! Ik moet alleen wel opletten met het besmetten van de kleur. Het is een heel mooi zacht kleurtje, maar deze is natuurlijk ook zo vies.
Het plateau is hoger dan op de site wordt beschreven, wat de schoen een stukje comfortabeler maakt. Het is een niet moeilijk te belopen schoen, maar ik moet nog wel even wennen aan het plateau. Ik heb helemaal geen schoenen met een plateau eronder en hierom loop ik nog een beetje houterig.
Deze beauties hebben me, inclusief verzendkosten, 49 euro gekost. Ik denk dat ze het waard zijn!
Anyway, om het even goed te laten zien, heb ik een video voor jullie om goed te laten zien hoe ze eruit zien!




Wat vinden jullie van deze Lita knock-offs? Zouden jullie zelf ook KO's kopen?
De verkoper van deze schoenen vind je hier.

13 opmerkingen:

  1. Fab pair of shoes, love them! (:

    I am running an International Giveaway on my blog now, and I'd love it if you enter for the chance to win some YSL, Chanel and Essie products! <3

    XO,
    RosyChicc

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er goed uit! Ik wil ook nog steeds een paar, dan wel bruine of zwart met fluwelen stof.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Bij die verkoper die gelinkt staat in mijn post, hebben ze ook verschillende soorten zwart! Een matte met een lichte hak, één met suede stof en ook zwart met spikes. Het kan zijn dat als je ze er nu bekijkt dat ze even out of stock zijn, maar er wordt bij hun heel vaak gerestockt.

      Verwijderen
  3. OOh wauw! En dat voor die prijs! :D Love it! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ja ze zijn niet echt duur he! Had ze eigenlijk minder 'echt' verwacht, maar toen ik ze binnenkreeg, was ik ook wel heel blij.

      Verwijderen
  4. wauw wat mooi! Ik heb ook JC look-a-like schoenen. Die van mij lijken echt sprekend op de echte.
    Die van jou ook wel trouwens!

    liefs,
    Jessica / www.jessicavdmark.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wauw wauw wáuw. Ik wil al heeeel lang Lita's (of een look a like) en deze zijn ook echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha dankjewel! Deze hebben ook wel een apart printje, vind je niet? Je kan via eBay (relatief) goedkope look-a-likes vinden! Niet alleen bij de verkoper die ik in mijn bericht heb gelinkt, maar als je intypt 'Lita' of 'lace up boots', vind je er zo heel wat.

      Verwijderen
  6. nice boots :)




    International BEAUTY Giveaway

    http://fashioneiric.blogspot.fr/2013/05/giveaway-inside-benefit-neutral-kit.html


    Coline ♡

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ze zijn prachtig, heel mooi met dat printje. Leuker dan standaard zwarte Lita's xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke blog heb je zeg!
    Maaaaar.... Ik wil dus ook Lita's kopen. Het liefste van Jeffrey Campbell of course.
    Ik zit alleen met de prijs, zeker als ik zie dat je ook super leuke voor maar 1/4 van de prijs kan hebben! Wat vind jij? Zijn ze het waard, de echte? En hoe zitten jouw knockoffs nu na een jaar? Ik vind die jij hebt namelijk ook wel erg gaaf hoor!
    Hoe zit het met de kwaliteit? Pff.. ik kan echt niet kiezen! En als ik eindelijk weet of ik de echte of fakes wil, moet ook nog een kleur kiezen!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!