Translate

maandag 16 januari 2012

Mijn beste aankopen van 2011

Ookal zijn we alweer meer dan 2 weken in het nieuwe jaar, ik wil toch nog een nieuwjaarsbericht plaatsen!
En dan wel over mijn beste, leukste, meest fijne of dure aankopen van 2011!
Ik heb eens goed in mijn kamer gekeken én in mijn garderobe. Toch kan ik niet heel veel bedenken waarvan ik het één van mijn beste aankopen uit 2011 vind. Toch heb ik een lijstje samengesteld:

1. XXL bed. Ik heb een heel lange vriend - zo'n 2 meter - en ik had een 1-persoonsbed. Je kan je vast wel een beetje indenken hoe je dan samen slaapt! Je ligt helemaal in elkaar gekrompen, zonder de mogelijkheid je echt om te kunnen draaien 's nachts. Mijn vriend stond dan ook regelmatig met dodelijke, schrijnende rugpijn op. Na een tijdje besloot ik om een nieuw bed te kopen. Bij de Leen Bakker zag ik een leuke: een witte, houten. Past precies in mijn toen pas groen geverfde kamer. Ik had wel twee matrassen (ja, ik sliep op twee matrassen. Dan kun je makkelijk een matras eronder weghalen als er een vriendin zou blijven slapen). Ik wilde niet een nieuw matras kopen, dus paste ik de grootte van mijn bed aan. Ik heb het meest grote, uit de kluiten gewassen bed die daar stond uitgezocht! In de breedte kan ik er dan ook helemaal op liggen, zonder dat mijn voeten erover heen hangen. Ik ben er trots op:


2. Blazertje. Mijn aller - allereerste blazertje heb ik in 2011 ook gekocht. En niet zomaar 1: hij past overal bij. Hij is prachtig getailleerd en dicht staat hij ook mooi, met een schuine knoop. Hij staat niet alleen fantastisch: de prijs was ook fantastisch! Hij was eerst 50 euro, maar ik vond hem in de sale op http://www.sans-online.nl/ voor 28 euro! Ik was er meteen verliefd op, en ben er zo'n driekwart jaar later nog steeds helemaal gelukkig mee: 
3. New Yorker jurkje. Mijn allereerste New Yorker ervaring was óok in 2011. Ik ging met mijn vriend shoppen in Amsterdam, waar we de New Yorker pas op het einde van de dag ontdekten. Nog geen twee maanden later besloten we nog een keer te gaan. Nu hadden we alle tijd om een keer goed te kijken. Ik zag een prachtig jurkje: rimpeltjes aan de zijkant, mooie watervalhals en een ingenaait zwart shirtje eronder. Maar de kleur is wel helemaal fantastisch: roest oranje. Ik ben helemaal fan van nature red & roest oranje. Dit is een bijzondere vorm ervan, en ik was meteen verkocht. Hij staat in mijn lijstje, omdat het één van mijn favoriete kledingstukken van het jaar is EN omdat het het eerste kledingstuk was met die superkleur:


4. Beige cowboysbag. Mijn cowboysbag is mijn pride. Ik ben er he-le-maal verliefd op. Nu ik op het hbo zit, heb ik een laptop nodig & boeken. Mijn tas moest dus stevig zijn, maar ook mooi. Ik heb heel veel gezocht, ik kon er maar niet uit komen welke kleur ik het leukst vond. Zandkleur, cognac, wit en beige waren de kandidaten. Na een poosje koos ik voor de beige tas, waar ik nog steeds elke dag blij om ben:

 
5. Laptophoes. Mijn laptophoes wil ik er dan ook maar even bij vermelden. Hij is iets te groot voor mijn laptop (die is 15.6'' en de hoes is 17''). Maar de reden dat hij hier tussen móét staan, is de prijs: 3,59 euro.
Ik ging al helemaal uit van een hoes van rond de 30 euro, bovenop mijn 120 euro dure cowboysbag. Ik was helemaal in mijn nopjes toen ik er één vond van 3,59 euro. Misschien is het raar, maar ik kan echt blij worden van zulke prijzen:

6. Blauw-groene nagellak. Net zoals de meesten zullen hebben, had ik in 2011 ook een favoriete nagellakkleur. En dat was de blauw-groene nagellak, die je toen ook veel zag. Ik was op de markt in Zwolle, waar ik ineens een kraampje tegenkwam die 3 nagellakpotjes verkochten voor 5 euro. Ik vond deze nagellak erbij, precies de kleur die ik zocht! Daarnaast is hij ook nog longlasting -ten minste, dat is mijn ervaring- en past hij bij veel andere kleuren:7. Winterlaarzen. Dit jaar vond ik héél weinig winterschoenen mooi. Één paar winterlaarzen vond ik leuk, alleen die zouden niet bij veel van mijn kleding passen en daarnaast vond ik ze ook veels te duur. Na heel lang te hebben gezocht, vond ik via http://www.fashionchick.nl/ een paar schoenen, ook nog in de sale! Ze zijn heerlijk lekkerwarm, ze waren snel bezorgd en ze staan bij heel veel kleren: 
8. Muts. Alle jaren voor 2011, had ik elke winter een bevroren voorhoofd en stalen oren. Ik kwam in Amsterdam een superleuke muts tegen, bij de H&M. Hij viel mij op om de kleur & om het bolletje wat erop zat! Ik vond hem helemaal leuk en nam  hem meteen mee. Vanaf nu heb ik ook altijd een warm hoofd (ookal heb ik hem in 2011 & in 2012 nog niet nodig gehad, haha):
 
 9. Anti-slip. Het laatste wat ik het ook zeker waard vind om in deze lijst te doen, zijn mijn anti-slip plakkertjes voor in de hak. Ik had een stel heel mooie hakken gevonden, alleen waren ze net een maatje te groot. Ik heb toen, dankzij mijn moeder, de anti-slip plakkertjes uitgevonden! Ik heb wel 2 lagen in mijn hakken geplakt, ben ik even blij dat je dat niet ziet. Nu kan ik er gewoon op lopen:
              

       Dit zijn mijn favoriete aankopen uit 2011! Wat is jouw favoriete aankoop?
4 opmerkingen:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!