Translate

maandag 14 juli 2014

13-07-2014 outfit

Een paar dagen geleden heb ik een nieuwe camera gekocht! Niet een hele dure, totaal niet eigenlijk, maar wel een leuke. Hij is makkelijk in gebruik en goed voor outfitfoto's! Ik moet nog even de juiste instellingen vinden voor de foto's, daarom is de kwaliteit van deze foto's nog niet al te best, maar ik vond het leuk om ze toch even te plaatsen! Vandaag heb ik dus voor het eerst zelf outfitfoto's genomen. Heerlijk om niet steeds iemand te hoeven vragen en vervolgens wachten tot diegene klaar is. Ik kan gewoon zélf kiezen wanneer ik het doe! Ik vond het natuurlijk wel heel lief dat mensen me wilden helpen, daar niet van, maar dit is gewoon fijn.
Ik draag vandaag mijn nieuwe shirtje die ik in de sale van Nelly heb besteld. Het is een strapless shirt met mouwen, best wel leuk! Ik vind de details heel mooi en het is echt een perfect shirt voor de lente. Nu is hij eigenlijk nog een beetje te warm, maar ik vond het een leuke outfit om toch even te delen!
Dit is een outfit die ook voorkomt in mijn 'week in outfits' video die ik volgende week online zet! Dus dit is alvast een voorproefje van een filmpje. Mét betere kwaliteit dan deze foto's, beloofd! X

Translation: I bought a brand new camera a few days ago! It wasn't expensive at all, but it is a really nice on. It is easy to use and it looks cute. I just need to find out how to get the best quality, so sorry for this! I still wanted to put the photo's up, since these are the first outfitpics I made myself!
I'm wearing my new shirt which I bought from Nelly. It is actually a little bit too warm for now, but I still like the outfit a lot! You will see this outfit in a 'week in outfits' video next week, so this is a little sneak peak! XTop: Nelly | Jeans: Boohoo | Boots: Madden Girl | Sunglasses: V&D

P.S. Deze foto's zijn genomen in ons nieuwe huisje!
These photos are taken in our new home!

2 opmerkingen:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!