Translate

maandag 9 juni 2014

Rewinding

Toen ik gisteren weer eens heerlijk op bloglovin' zat, keek ik natuurlijk ook even bij Jiami van Lifesplash. Zij had een post over een aantal van haar 'oude' outfits en dat zorgde er eigenlijk voor dat ik ook wel zin had om mijn oude outfitposts eens te bekijken. Ik heb al 2,5 jaar een blog, maar eigenlijk heb ik nog maar 21 outfitposts gemaakt... Niet erg veel als ik het zo bekijk! Ik merk wel dat mijn stijl nu al is veranderd.
Ik vind dat mijn stijl sowieso wel erg snel veranderd. Als ik erop terugkijk, ben ik dan ook niet echt tevreden. Alleen met de laatste paar, maar dat is ook meer mijn stijl van nu. En de kwaliteit is een stuk beter! What was I thinking?! Ik moet sowieso snel een camera kopen - en statief. Dan kan ik regelmatiger outfitfoto's schieten en filmpjes maken. Dat vind ik toch wel heel leuk en dan hoeft niet steeds iemand me te helpen - en dan hoef ik niet steeds mensen lastig te vallen. Toch ga ik eerst even samenwonen, de camera komt later dan wel! Ik heb de leukste 10 outfits - naar mijn mening - van het afgelopen jaar uitgezocht.
Wat vinden jullie? Welke zouden jullie wel dragen - of juist absoluut niet?


Translation: I was watching Jiami's blog, when I came to the idea to view all of my older outfitphotos. I noticed a style change during the past year, but when I'm writing this, I do see that I quite like all of my outfits. I did choose the better ones - some I'm kind of ashamed of. I don't take them down, because I liked them back then, but I really won't wear that anymore!
Which one of these outfit do you like? Which one would you wear - or definitely not wear?


Dit was mijn eerste outfitpost ooit. Een licht shortje, rolling stones shirt en gladiator sandaaltjes. Best wel leuk - maar niet mijn meest charmante foto ooit. Dit zou ik nu eigenlijk nog steeds wel aan doen - ook al zijn die schoenen echt een pain in the ass. 
Dat rolling stones shirtje (oké, look alike, want hij heeft vampiertanden) heb ik al 2 jaar en nog steeds vind ik hem leuk! De was heeft hem alleen een tikje gekrompen, wat ik toch wel jammer vind. 


Deze heb ik vorig jaar juli gepost. Die maand was ik heel veel bezig met mijn blog (lang leve zomervakantie) en toen kwam deze post ook online! Ik vind dit nog steeds wel een leuke outfit, al vind ik dat shirtje erg moelijk te combineren. Ik weet niet waarom, want hij is toch wel heel erg leuk! Ik zou in deze post alleen wel de armbandjes wisselen, die vind ik er niet zo mooi meer bij staan. 

Dit is eigenlijk een volledige Primark outfit, nu ik er zo naar kijk! Ik vind hem nog steeds leuk - dat jurkje zal ik deze zomer ook gewoon weer dragen! Die heb ik ook twee jaar geleden gekocht. Dat jaar heb ik hem nooit aan gehad, vorig jaar heel veel en dit jaar vast en zeker weer! Zelfs de goud/zwart combinatie zou ik weer zo doen. Misschien is mijn stijl minder veranderd dan ik dacht...


En dit is dan zo'n outfit waar ik wel een tikkeltje spijt van heb. Of spijt... Nee, geen spijt. Ik vond het toen wel een hele leuke outfit. Nu zou ik dat niet meer zo snel aandoen. Ik draag mijn leren broek sowieso niet meer zoveel, maar dat heeft vooral meer te maken met dat ik wat ben aangekomen. Dat moet er ook weer af, dan kan deze aan! Die laarsjes zijn nog wel steeds heel leuk. Je kunt ze niet goed zien zo, maar ze hebben een hele mooie, gouden hak. 


Ennnn dit was op mijn verjaardag vorig jaar. Zoals jullie kunnen zien aan de achtergrond. Ondanks ik de outfit wel leuk vind, weet ik niet hoe snel ik het weer aan zou trekken. Toen zat ik erg in de fase van ik houd niet van 'gewone' blauwe spijkerbroeken, nu juist het tegenovergestelde. Misschien zit het hem daarin?


Dit droeg ik toen mijn oma 80 jaar werd. Op zich een leuke outfit, maar een beetje te netjes voor mijn stijl. De kleur combinatie was wel leuk en die schoenen zijn heel comfortabel! Ik heb de hele dag op die hakken kunnen lopen zonder er wat van te voelen. 


Die poncho draag ik nog steeds wel eens! Hij is ook nog niet zo oud - ik denk een half jaar - dus dit draag ik nog wel vaker. Die schoenen draag ik ook nog steeds minstens één keer per week, soms vaker. Ik zou nu alleen de broek inruilen voor een gewone spijkerbroek. Dat is toch wat meer mijn ding geworden!


Op deze foto zie je niet zo goed wat voor schoenen ik draag: ze zijn bruin met gouden studjes achterop! Ik vind dit persoonlijk wel een leuke outfit. Hij is best wel lente achtig, door de hoed vind ik hem minder casual lijken dan hij eigenlijk is. Ja, dit zou ik nog steeds wel aan doen! Al is hij ook maar van twee maanden geleden, zoooo snel verander ik nu ook weer niet!


Op de één of andere manier komt de outfit minder goed tot zijn recht op de foto dan in het echt, vind ik. Ik vind dit echt een hele leuke, volwassen aandoende outfit. Sowieso de kleurcombinatie vind ik nog steeds erg leuk - maar dat shirtje ook! Hij is lichtblauw met een soort van bloemetjes. De high waisted witte jeans van Topshop pakt gelukkig dat stukje buik weg dat je anders zou zien. Ja, dit zou ik wel weer aan doen!

Ennnn dit droeg ik afgelopen week. Casual, maar wel leuk. Niet edgy, niet boho, maar toch een tikje van beide. Dit zou ik nog wel weer dragen, maar logisch, dit is een outfit van afgelopen week.

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke outfits allemaal! Mijn favoriet is je outfit met 't zwarte jurkje, echt heel mooi! :) xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks for commenting on my blog love! Sexy heels! xx

    http://reallyliteral.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!