Translate

zondag 16 maart 2014

NEW IN | H&M canvas laarsjes

Eindelijk heb ik het paar schoenen waar mijn oog al een hele tijd geleden op is gevallen.
Ik heb geen idee waarom ik ze niet eerder heb besteld, want in principe zijn ze helemaal niet duur. Met die geweldige kortingscodes die je altijd kan vinden op google (lang leve google!) van de H&M, hebben deze schoenen mij maar 26 euro gekost. Inclusief verzendkosten, natuurlijk.
Ik heb het over mijn zoveelste paar zwarte laarsjes, al zijn deze van canvas en met overdreven brede hak.
Ik houd daar juist wel van en nadat ik ze in Antwerpen op de plank heb zien staan, helaas niet meer in mijn maat toen, móést ik ze hebben.
Ze hebben een huge blokhak van 10,5 centimeter en (gelukkig!) ook een plateau van 2,5 centimeter. Dat maakt het uiterlijk van de schoen lekker stoer, daar houd ik wel van. Ze zijn ook nogal hoog, ze maken mij  1,84 meter. Daar moet ik wel even aan wennen, gelukkig zijn ze niet zo hoog als de Jeffrey Campbell lita's! Ik had een paar mooie Everests (zusje van Lita) besteld, helemaal blij. Ik heb ze ook alweer verkocht. Ik kon me er maar niet toe zetten om op zo'n hoge hak naar buiten te gaan. Niet omdat ik er niet op kan lopen, maar met zulke schoenen loop ik tegen de 1,90 meter. Dat gaat mij toch een stapje te furrr. Ik bedoel nu echt niet dat meisjes met deze lengte té groot zijn of iets dergelijks, maar persoonlijk voelde ik me er niet prettig bij. Ik heb het postuur er ook niet naar, wat het natuurlijk snel slungelig maakt als je zelf maar 1,74 meter bent!

Anyway, de schoenen. Ik zal jullie niet langer onthouden!

Translation: finalllyyyy I've got these shoes! Although they were very cheap (only 26 euros!) I just didn't order them. I didn't really know why. Maybe because I already have 45 pairs of shoes, mainly black ones. But I just couldn't resist those when I also saw them in Antwerpen. Sadly enough they weren't in my size anymore, but now I still managed to get my hands on a pair of them!
These beauties have a very very chunky heel from 10,5 centimeters and a plateau from 2,5 centimeters. Aren't they great?Binnenkort komen hier outfitposts mee! I'll shoot some outfitphotos soon!

3 opmerkingen:

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!