Translate

maandag 4 maart 2013

Inspiratie - Lookbook.nu, de februari update

Sinds een tijdje volg ik vele mensen van lookbook.nu op bloglovin'. Hoe ik daaraan kom? Geen idee. Ik voegde een keer een blog toe van een meisje, een site die ik via lookbook.nu heb, en toen volgde ik ineens heel veel mensen. Aan het begin een beetje verwarrend en vervelend, maar nu is het wel 1 van mijn meest favoriete blogs die ik volg: je krijgt elke dag talloze updates van allerlei mensen die hun outfit showen. Je kan er lekker snel doorheen en je kan er inspiratie uithalen! Ik zal mijn favorieten van februari hier showen, met een link naar hun site. Het is geen top 20, maar gewoon de 20 die ik deze maand heb geliked! Het zijn er toevallig 20, haha.


1. Wat vind ik zo leuk aan de eerste? Eigenlijk gewoon de manier waarop zij zich kleedt: het vest is langer dan het shirt, het shirt bij de broek in. Ik vind dat een leuke combinatie, dat doe ik zelf ook vaak! Daarbij vind ik haar broek heel mooi, die kleur!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/masha_sedgwick

2. Wat vind ik zo leuk aan de tweede? Alles! De trui is prachtig, net zoals de pasvorm. Ik vind aztecprint sowieso heel leuk. Niet allemaal, maar deze wel! De kleuren passen goed bij elkaar, het is lekker casual, maar toch net een beetje anders.
Haar lookbook: http://lookbook.nu/jdoan

3. Wat vind ik zo leuk aan de derde? Vooral haar haar en het hoedje. Wauw, ik wil echt net zulk haar als zij! Verder vind ik haar trui heel mooi, staat haar ook heel goed! Ook vind ik scheuren in broeken heel leuk, wat ze ook heeft. leukleukleuk.
Haar lookbook: http://lookbook.nu/user/61127-Sabina-O



4. Wat vind ik zo leuk aan de vierde? Het jurkje! Echt heel schattig. Veel laagjes, ik houd van laagjes! Helemaal top.
Haar lookbook: http://lookbook.nu/ashdantree

5. Wat vind ik zo leuk aan de vijfde? Het shirtje, galaxy print is echt mijn ding. Ik wil het al heel lang zelf maken ook, maar omdat ik niet zo'n handig persoon ben (laten we het daarop houden), heb ik dat nog niet geprobeerd. Ik heb wel het H&M galaxyprint rokje gekocht, meteen toen ik het zag! Ook vind ik zulke petten heel tof.
Haar lookbook: http://lookbook.nu/janedean

6. Wat vind ik zo leuk aan de zesde? Weer de manier waarom ze zich heeft gekleed: haar vest/blouse is langer dan haar shirt en ik vind haar shirt ook gewoon heel leuk!
Ook vind ik haar haar heel mooi, ik ben jaloers op mensen met slagen of krullen!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/themoptop


7. Haar sjaal: wauw! In de eerste instantie dacht ik dat ze een leuk jurkje aan had, maar het is een sjaal. Simpel en toch leuk! De schoenen vind ik er iets minder goed bij passen, maar dat geeft niet. Het hoedje is heel leuk! Kortom, ze heeft het leuk gecombineerd.
Haar lookbook: http://lookbook.nu/kryz

8. Wat vind ik zo leuk aan de achtste? De schoenen! Zulke wil ik absoluut als ik ga trouwen. Ik houd van bandjes die elkaar kruisen en ze maken haar heel elegant. Het jurkje is ook heel apart en leuk, dit zou ik zelf alleen niet zo snel dragen.
Haar lookbook:http://lookbook.nu/camille_c

9. Wat vind ik zo leuk aan de negende? De manier waarop haar shirt valt, definitly. Er zit een scheur in, wat ik heel leuk vind. Ook het  matchende strikje vind ik mooi, gewon een heel leuke nonchalante, vrij casual outfit met veel leuke aspecten!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/lavagrantbelle


10. Leukleuk die galaxylegging! Ik vind oranje in galaxyleggings altijd tof, daarbij vind ik de kleur geel ook heel leuk gecombineerd! Ik ben zelf al een tijdje opzoek naar leuke lace up boots, zoals deze EN ik houd van hoedjes. Wat wil je nog meer?
Haar lookbook: http://lookbook.nu/sophiamayrhofer

11. Wat is er zo leuk aan de elfde? Ik vind haar outfit heel lief aandoen. Het leuke cremekleurige rokje met laagjes, de zachtkleurige jas en de leuke hoed met slag in haar haar. Dat staat gewoon heel lief. Als klapper op de vuurpijl heeft ze ook nog strikjes op haar schoenen!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/user/53716-Fl-via-D

12. Whaaaa, galaxyprint weer. Dus wat ik vind ik zo leuk aan de twaalfde De galaxyprint. Maar haar schoenen en broekje passen er heel leuk bij, dus het hele plaatje is leuk!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/user/158207-Melanie-W


13. Echt ALLES aan deze outfit is leuk. Ik zou het zelf niet dragen, maar meer omdat ik het nogal gewaagd vind. De legging, het shirt, haar haar en de schoenen: alles past bij elkaar. Super leuk!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/alanaruas

14. Wat vind ik zo leuk aan de veertiende? Voornamelijk het jasje! Ik draag zelf vaak ook all over black, alleen dan voeg ik er op een bepaald manier wel een kleurtje aan toe. Ik vind het heel leuk, hoe ze dit heeft gedaan! En natuurlijk de studs, waar ik nog steeds verliefd op ben. Gaat dat ooit nog weg?
Haar lookbook: http://lookbook.nu/user/34805-Frida-J

15. Wat vind ik zo leuk aan de vijftiende? Haar legging! Superschattig, stoer gecombineerd met een zwart leren jasje. I like. Zou ik ook kunnen dragen! Wat het waarschijnlijk een nog leuker plaatje maakt, is de sneeuw. Dat vind ik altijd mooi op foto's!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/jessicachrist



16. Wat vind ik zo leuk aan de zestiende? Alles! De foto, haar pose. Haar riem, die heel leuk staat bij dat legerblouseje en de kleur broek vind ik ook heel erg mooi!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/alanaruas

17. Ook weer legerprint. Ik heb precies dezelfde kleur als haar, misschien iets minder van de lichte kleur. Dat trekt mij natuurlijk aan! Samen met het superleuke shirtje, de schoenen en het hoedje. Daarbij heeft ze haar om jaloers op te worden!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/nanysklozet

18.Wat vind ik zo leuk aan de achttiende? Haar schoenen! De outfit opzich is iets minder mijn cup of tea, maar haar schoenen vind ik echt geweldig. Leuke bandjes, een keer anders als normaal. I love it.
Haar lookbook: http://lookbook.nu/nnika


19. Haar zagen we bij nummer zeventien ook al, bij deze foto heeft ze die leuke broek weer aan! Nu gecombineerd met pumps, wat het net een vrouwelijker tintje geeft. De witte blouse staat heel leuk en ook het tasje vind ik mooi. Leukleukleuk!
Haar lookbook: http://lookbook.nu/nanysklozet

20. Last, but not least! Ik vind haar hele outfit echt geweldig. De kleur van de broek , het shirtje, de schoenen, het jasje. Wauw, ik zou het precies zo willen doen.
Haar lookbook: http://lookbook.nu/janedean

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Bedankt voor je reactie!