Translate

vrijdag 25 januari 2013

Sneakpeak: leuke ideeën voor je huis en slaapkamer

Hallo leuke lezers,

Allereerst: gelukkig nieuw jaar! Het is al bijna een maand geleden dat we mochten knallen, maar sinds die tijd heb ik geen post meer gemaakt. Eigenlijk al 3 maanden niet meer! Daarom heb ik besloten om overnieuw te beginnen met mijn blog: een totaal andere layout en meerdere onderwerpen zullen voorbij gaan komen!

Binnen deze weken ga ik mijn kamer helemaal ombouwen van de zwijnenstal die het nu is, tot een leuke stylish en georganiseerde kamer. De afgelopen weken heb ik dus heel veel rondgekeken op het internet naar leuke ideeën en inspiratie. Sommige ideeën zijn zo leuk, dat ik ze even met jullie moet delen.











Zoals je ziet houd ik van veel hout en lichte kleuren. Ik vind creatieve en originele ideeën altijd heel erg leuk. Je kan heel simpele meubeltjes leuk afwerken met leuke sierkussentjes of andere decoratieve spulletjes, als kaarsjes!
De meeste van deze plaatjes komen van Welke.nl
Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de kerstboom aan de muur, de tak die fungeert als garderobestang en de tafel van sinaasappelkistjes. Ik ga zelf ook een kast maken van sinaasappelkistjes op mijn kamer! Oh en de tafel van stukken boomstammen vind ik ook heel erg leuk.

Wat is jullie favoriet?




 
 
 
By the way: ik ga volgende week naar Amsterdam en naar de Primark! Mijn aankopen zal ik op mijn blog zetten, dus als je daar benieuwd naar bent, moet je mijn blog zeker in de gaten houden!